Windows Live Messenger 8.5 Beta
beta yazılımlardan mümkün olduğu kadar uzak durmak lazım bazen işi formata kadar götürüyorlar tabi denemek isteyen deneyebilir
paylaşım için sağol can41
bu sürüm bir yabancı tarafından nette dagıtılmış
yasal sürüm değil ondan kullanmayın türkçeleştirilmesi bile sorun yaratmış, kaynagım güçlü
asimilecibu sürüm bir yabancı tarafından nette dagıtılmış
yasal sürüm değil ondan kullanmayın türkçeleştirilmesi bile sorun yaratmış, kaynagım güçlü
Microsoft.com'un anasayfasında duyurulmadıktan yahut onun sunucularından sunulmadıktan sonra indirmeyin derim.
Bununla ilgili bir sürü safsata okudum.Yok efendim İspanyolca olmasının sebebi, Live Messenger takımından olan İspanyol bir geliştirici, gizli yollardan 8.5'u internete sunmuş....
Böyle bile olsa, bence gerek yok.Vakti gelince, tüm eksikleri, hataları giderilince sunulacaktır zaten.Dert etmeye gerek yok...Neticede XP'nin mükemmel bir açığı kapatılmıyor, sadece Live Messenger güncelleniyor.Ne var bunda...
Hoşçakalın.
Arkadaşlar Yorumlar İçin Teşekürler Amam İndirmek İsteyenlerde Olabilir...
ben indirdim değişiklik olarak çok güzel bir arayüzü var
orjinal betası ingilizce olarak sürüldü piyasaya bilginize ama yinede kurmayın 2-3 ay içinde full sürümü çıkacak ve çok yeni güzel bir özellik var içinde aynı anda 5 tane msn açabilirsiniz.
Caner GüralMicrosoft.com'un anasayfasında duyurulmadıktan yahut onun sunucularından sunulmadıktan sonra indirmeyin derim.Caner kardeş işi bitirmişBununla ilgili bir sürü safsata okudum.Yok efendim İspanyolca olmasının sebebi, Live Messenger takımından olan İspanyol bir geliştirici, gizli yollardan 8.5'u internete sunmuş....
Böyle bile olsa, bence gerek yok.Vakti gelince, tüm eksikleri, hataları giderilince sunulacaktır zaten.Dert etmeye gerek yok...Neticede XP'nin mükemmel bir açığı kapatılmıyor, sadece Live Messenger güncelleniyor.Ne var bunda...