movie maker dışında (hala beta) windows live'ın sürümleri çıkmıştır.
windows live messenger 9 çıktı
- 1
- 2
ben betayı yüklemedim ama aynı olmasın normal demekki açık şimdilik tespit etmemişler kullandıkça çıkacak. şimdilik messenger fotoğraf galerisinde problem yok mail'i bilmiyoru yönlendireyi yaparlar yakında ne zaman tabi ki belli değil ie7'de hala daha fazla sağlayıcı için türkçe sayfa yok. paylaşı klasörünü kaldırmışlar zannederim iyi olmuş ya da herkesle paylaştırıyorlar seçenekte yok.
açılışta hata veriyor
kapatılması gerekiyor diyor
hangi program anlamadım fotoğraf galerisinde sorun vardı revo ile silip tekrar yükleyince sorun düzeldi. hangisi sorunlu ise revo ile kaldır yeniden yükle.
evt o sorunu bende yaşıyorum.Başka siteye yönlendiriyor maail e tıqlayınca
Kurdum ama herkesin muzdarip olduğu "kamera ve görüntü sihirbazını başlatamıyoruz" hatası musallat oldu.Kaldırmayı denedim kaldıramyınca yardımcı bir program ile kaldırdım.Sıfırdan microsoftun sitesinden 120 mb kurulumunu indirdim yeniden kurdum ama durum gene aynı.Bende son çare 8.5 geri döndüm en iyisi..
Ben de kurdum. Gerçekten çok güzel. Tek kötü yanı var renkler tam dağılmıyor.
Bende kamera açamıyorum kimseye. Maillere bakmak istediğimde ise Portekizce sayfa açılıyor
bende yükledim.ama beğenmedim.tavsiyem yüklemeyin arkadaşlar
yükledim ve hemen geri silip 8.5'e döndüm, görsel olarak çok hoş tamamda bu kadar mı geç açılır ve ağır çalışır ya bir yazılım. bir msn için 100+MB boyut nedir? şık yapcaz diye şişirip şişirip salmışlar, ayrıca photoshop cs4'ü bile 3-4 saniyede açan bilgisayarda açılması en az 10-15 saniye sürüyor...
ben 8.5 sürümü kullanmaktan memnunum,zaten 9.0 sürümde memnun olan pek kişi göremedim,en iyisi 8.5 te kalmak diye düşünüyorum...
ben şahsen bi sorununu görmedim memnunum ...
uzman arkadaşlar yardım lütfen. Pcye format attım daha sonra w.live9.0 yükledim tr yama beta felan. ancak pc her açılışta msn girişindeki adresim sıfırlanıyor. Beni anımsa parolamı anımsa seçeneklerini tıklamama rağmen her kapa-açışta silinmiş oluyor. 9.0ı kaldırdım 8.5i yükledim aynı sorun yine var. Neden hatırlamıyor bu pc ne oldu buna alzeimer mı oldu. Pc yi parçalamadan biri bana yardım etsin
berbatbi sürüm hiç begenmedim gördügümde iyi bişey sandım ama yükledim kullanmaya başladıgımda çok kötü oldugunu anladım hemen kaldırıp 8.5 geri döndüm
mailleri acınca hata veriyor yabancı site cıkıyor
Mail sitesi artık türkçe yabancı değil.(yada bende öle :D)
8.5 e göre daha hızlı açılıyor :)Görsellik olarak da güzel
Neredeyse bir aydır kullanıyorum ve hiç bir şekilde bir sorunla karşılaşmadım. MSN Plus da kurdum. Çatır çatır çalışıyor.
YHA ne gerek var 9 una falan yukle eskısını ısını gorsun yeter:)
Ne Gerek Var 9 una falan yukle eskısını gıtsın ısını gorsun yeter=)
- 1
- 2