Msnye tıkladıgımda bu hatayı alıyorum yenden kurmama ragmen yıne gırmıyor
sıstem wındows7 ultımate msn son surum daha önce calışyordu
wındows lıve messenger çalışmayı durdurdu hata
herhangı bır eklentı yuklu degıl
aynı hatayı bende çoğu kez alıyorumdum ve gördüğüm kadarıyla bu hata iletilerinden bir çok kişi muzdarip ve buda sık olarak msn de veriyor win7 ile msn son sürümü arasında bi uyumsuzluk mu var ki görünen o, bende vista sp2 modunda aldım ve sonrasında hiç hata almadım ama ilerde tekrar verir mi bilmiyorum şimdilik normal
Bu hata bendede oluyor, birde mikrofon hatalari oluyor, simdilikde bunun caresinide görmedim.
Ama bazi programlarin 7 icin uyumlu dahi gozuksede hatalar icerdigini dusunuyorum imgburn x64 versiyonu kurdugumda seven beta iken masaüstünde ne var ne yok kaybolmasi gibi yada bazi programlarin bazi ayarlari degistirmesi falan olabiliyor neticede seven icin en azindan 6 7 aylik bir zaman gecmesi gerekiyor tam olgunlasmasi icin.
Ama bu sorunun ben yükledigimiz bir program ile olduguna eminim cünkü neticede Microsofta giden sonuclar ile bunu 1 2 aydir hal ederlerdi artik kendi acimdam.
Kazaa mega codecs
Antivir, Ccleaner, Firefox, Opera, spybot, antimalware, vlc bilmiyorum ama bu program yada yazmadigim ama cok kullanilan programlardan birinin cakisma yaptigini düsünmeye basladim.
Formatla çözecez artık en basıt ve kesın çözüm...
Benim de başıma gelmişti. İlk önceleri Mesenger Plus ile uyumsuzluktan kaynaklanıyor sanmıştım fakat kaldırmama rağmen yine oldu. Messenger'ın son sürümü Win7'nin görev çubuğuna sabitlendiğinde ne yazık ki bu hata çıkabiliyor. Sebebini bulabilmiş değilim. Umarım bir sonraki Live Suite güncellemesinde bu sorun ortadan kalkar.
Çözümü çok basit. Arkadaşların dediği gibi Messenger kısayoluna sağ tıkalyıp Özelliklere gir. Uyumluluk sekmesine geç ve listeden Vista'yı seç. Aman format atayım deme böyle bir şey için; zira yine aynı hatayı alacaksın. Uyumluluğu seç ve rahatla ;)
herseyı denedım arkadas duzelmıyor malesef
Msn ile ilgili ne varsa , kaldırın ve verdiğim linkten kurun..
Your unistaller yada
bu programla kaldırın..Regeditten ve sisteminizden..Sisteminizde msn plus , msn discover ve msn ile ilgili hiçbirşey kalmasın..Kendi elinizle de silebilirsiniz..
Bu sorun sanırım msn plus yada msn discover'den kaynaklanıyor..Format atarsanız komple bu iki programı silmiş olursunuz ama format atmadan silin..
İkisi silindiğinde eski halini alıcak..