Bende hp pavilion 6725et bilgisayar var ilk geldiğinde vista kuruluydu,home premium ben bir tanıdıktan rica ettim o bana windows 7 orjinal yolladı seriali herşeyi tamam tum guncellemeleri kurulu.Recovery dvdleri var elimde oluşturulmuş.Bilgisayarda hiç bir sorun yok sadece hp webcam sorun çıkartıyor.en lazım olan şeyi kullanamıyorum uzakta akrabalar var ve bize cam lazım her uyglamada cam açılıyor (skype,cyberlink you cam vb) ama msnde cam açılmıyor bilgisayarda cam yok diyor ne olur yardım edin.Her yolu denedim yazmadığım anlatmadım yer kalmadı windows 7ye bu urunde hp destek vermiyor microsoft ise urunu aldığınız yere gidin diyor:( Allah rızası için yardım. daha önce sorun yoktu vistada super çalışıyordu.Şimdi ise sadece msnde açılmıyor...
Windows Live Messenger Kamera Sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.başlığı böle yazmasanız sevinirim...
Aygıt yöneticisinde bir soru işareti var mı ?
Msn son sürümü mü ve sses ve görüntü ayarlarını yapıyor musunuz ?
İlgin için teşekkür ederim arkadaşım başlık değişiyormu bilmiyorum eğer değişiyorsa hemen değiştiririm.Deli etti beni bu cam.Msn en son surum Aygıt yoneticisinde sorun yok...Hpnin camın çalışması için gereken dediği tum suruculer kurulu.Ses ve göruntu kurulumu yaptım bir suru cam seçeneği var halbuki camım bir tane benim seçenekler şunlar:
1)hp webcam
2)varsayılan hp webcam
3)Cyberlink camera filter
hepsinde sonuç aynı msnde kamera açılmıyor gormuyor
sağolasın kardeş deniyorum hemen orda yazanları
evet en son surum herşey tum driverlar windows 7ye yukseltmeden önce herşeyin driverını int indirdim ayrıca microsoftta buluyor zaten windows update ile.
http://www.resimupload.com/ds237549319_Ekran_Alıntısı.html sanırım bu resimdeki olayı srouyorsun...
Dediğinin ne olduğunu bilmiyorum...Nasıl bulabilirim?
aynı sorunu bende vistada yasamıstın skype de aclılordu sadece msnde acılmıordu msn i tamamen kaldır bilgisiayardan tekrar yükle oluor ;)
aynı sorunu bende yaşıyorum. camerayı tanıyor ve görüyor. hatta live messengerın ayarlarından kamera ileilgili ayar bölümüne girip kameranın açıldığıda görülüyor. kameralı karşılıklı görüşme yapmak istediğinde kendi görüntümün görünmesi gerrken bölümde kamera yok görülüyor ama karşı taraf beni görebiliyor. çok garip...
bide bazı arkadaşlarım msnde beni yok görüyor. listeye ekle dediğinde eklenmiyor. kişi ekle bölümünden eklemeye çalıştığında "bu kişi (yani ben) henüz windows live messenger kullanmıyor" diyor.
messengerı sildim kurdum düzelmedi.
ARKADAŞLAR WEB DE BU KONU İLE İLGİLİ ÇÖZÜM YOK. EĞER SİZ BU SORUNA YANIT VEREBİLİRSENİZ WİNDOWS 7 KULLANICILARINA BÜYÜK YARDIMINIZ DOKUNUR