merhaba arkadaşlar ben bir keresinde windows live paketi yükledim içinde Windows Live PhotoGallery
Windows Live Messenger
Windows Live Family Safety
Windows Live Mail
Windows Live Sign-in Assistant
Windows Live Writer
Windows Live Toolbar
programları var hepsini bilgisayara yükledim son sürümünü yükledim başka birgün hepsini kaldırmak istedim hepsini program ekle/kaldırda kaldırdım ve hiç biri yok tekrar yüklemek istediğimde sadece windows live messenger programını yüklemiyor program zaten var diye yazı çıkıyor windows live messenger programının simgesini bile bulamıyorum C ve D sandisklere baktığımdada windows live klasörü bile yok beş on tane program kaldır programlarını veya uninstal programlarını denedim gene yok gene windows live messenger programını bulamıyorum ayrıca
eski sürümleri olan 7.5 - 8.0 - 8.1 - 8.5 programları bile denedim gene bu windows live messenger programını bulamıyorum ne yapmam lazım
ayrıca
MsiExec.exe /x {3B4E636E-9D65-4D67-BA61-189800823F52}
msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}
bu yazıları denedim karşıma bu eylem yalnızca şu anda yüklü olan ürünler için geçerlidir diye bir yazı çıkıyor programı kaldıramadım bir türlü çıldırmak üzereyim yardım edin
Windows Live Messenger Sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
270 mesaj