Benim demek istediğim plusu msnin ingilizcesien uyuyor, türkçesine uyumlu ne zaman olacak yani msni indirdik ingilizce sonra türkçe yamasını kurduk diyelim plus uyacak mı ?
Windows Live Messneger 2009 beta
Plus'ta dil seçenekleri var. Türkçe MSN kurduğunda Plus'ın dil ayarlarına girip Türkçe'yi seçebilirsin.
İki mesaj üstünü oku. Başlıkları nasıl okuyorsunuz anlamıyorum.
Kal-ElPlus'ta dil seçenekleri var. Türkçe MSN kurduğunda Plus'ın dil ayarlarına girip Türkçe'yi seçebilirsin.Evet biliyorum ama o plusun özelliği yani o zaman msn türkçe olmuyor. benim demek istediğim, MSN türkçe olacak ve plus uyacak şimdi anladınız mı...
Espiri mi yapıyon ya ben diyorum ki msnin kendisi türkçe olsun plus sadece kendini türkçe yapıyo msni diil
Arkadaşım okuma özrün mü var? Durmadan aynı soruyu soruyorsun?
MSN 2009 Beta'nın Türkçe sürümü şu an mevcut değil! MSN 2009 Final sürümü de bütün dil destekleriyle birlikte ŞUBAT 2009'da yayınlanacak diyorum.
Ya sabır.
Mevcut Beta sürümünü resmen yayınlanmamış, kullanıcı tarafından oluşturulmuş dil dosyasıyla Türkçe yapmak istiyorsan da ilgili dil dosyasının bulunduğu forum linkini yine bu başlıkta verdim. Başlığa girip mesaj atıp çıkıyorsunuz. İki dk zahmet edip üstteki mesajları okusanız cevaplarınızı bulursunuz.
TAmam ne kızıyon anlıyorum ben seni merak etme en azından anlatma özürlü değilim...!
Vallahi Ben İlk Msn Sürümünü Kullanıyorm Hala İlk Çıkan :D Çok Nostaljik OluyoR
Yau arkadaşım aynı mesajı 4 kerede anlayabiliyorsan bu benim anlatmamla değil senin anlamanla alakalıdır. Neyse.
Bu arada MSN ilk sürümü nasıl kullanıyorsun merak ettim deppblood. Bahsettiğin Windows Messenger olmasın? Çünkü MS Live Messenger'a geçtiğinden bu yana 7.5 ve altı sürümlere desteği ve kullanımı kaldırdı diye biliyorum. Sunuculara bağlanamaman gerekmez mi? :S
ya arkadaş tamam barışalım ok uzamasın konu :)
Sorun yok zaten de forumda çok var bu durum, iki üç mesaj üstünü okumadan bişi isteyenler. Halbuki cevabı, aradığı şey iki satır üstünde. Sana patlayıverdim.
Kal-ElSorun yok zaten de forumda çok var bu durum, iki üç mesaj üstünü okumadan bişi isteyenler. Halbuki cevabı, aradığı şey iki satır üstünde. Sana patlayıverdim.önemli değil kardeş bende çok geldim üstüne özür dilerim, anladığım kadarıyla baya bi bilgili bi arkadaşımızsın, başarılar
http://download.live.com/messenger
Final sürümden önceki Release Candidate sürümüyle ve TÜRKÇE dil paketi içeren son haliyle yayınlandı. ;)
Peki buna plus uyuyomu :) Bana plus lazımda ondan soruyorum :)
Hayır. Yeni çıktığı için, henüz Plus'ı uyumlu hale getirmediler. Bazı temel özellikleri çalışıyor. Ama renkli nickler, Chat Log gibi önemli özellikleri çalışmıyor. Plus'ın güncellemesini beklemek lazım.
beğenmediklerim...
rc'den iki önceki beta da sadece mail adreslerini görünmesini isteyebiliyorduk bu şimdi nereden yapılıyor bilmiyorum.
"başlık çubuğuna daima üstte düğmesi eklenebilirdi. hala ekranın kenarına yapışmıyor. gtalk pencere yönetiminde wlm den hala çok üstün. sekme çubuğu(hep kapalıydı) alta alınmış yenilikler bölümüde hiç fena değil.
uyarı pencerelerinin rengi neden temayla beraber değişmiyor.
konuşma penceresinde ki üst kısımda metin yerine simge kullanılmalıydı...
en kısa zamnda plus desteğide çıkarda rahatlarız :)
Kal-ElHayır. Yeni çıktığı için, henüz Plus'ı uyumlu hale getirmediler. Bazı temel özellikleri çalışıyor. Ama renkli nickler, Chat Log gibi önemli özellikleri çalışmıyor. Plus'ın güncellemesini beklemek lazım.Yani şimdi plus uyuyor ama tam özelliklerini gösteremiyor yarım çalışıyor yani
Diyebiliriz. Event Log ve TAb chat çalışıyor. Diğerleri çalışmıyor bende.
bekliyeceğiz arkadaşlar.ama isterseniz bazı yamalar ile çoklu oturum açma yapılıyor :)
ne aceleniz var ya daha beta
nesi var 8in :D
Neyse tam sürümünün çıkmasını bekleyecez napalım :) Plus olmadan msn sarmıyor :)