Windows Live Messneger 2009 beta
Uzun bir bekleyişten sonra sonunda messenger 2009 kısa adıyla msn 9 çıktı. Yeni özellikleri ile şimdiden seveceğiniz kesin.
Yeni özellikler
Anlık konuşma penceresi daha hoş bir hale getirildi. Avatar kısmı sol tarafta
Kişilerin durumlarına göre renk değiştirmesi. Yeşil yani müsait , kırmızı meşgül şeklinde
Kişiye özel pencere ve renk dizaynı yapabiliyorsunuz.
Servis yoğun olduğundan indirme işleminde sorun yaşanabilir. Belirli aralıklar ile tekrar deneyin:
Windows Live Messenger uygulamasının, birden fazla oturum açabilmeyi sağlayan APatch adındaki 3. parti yamalama uygulaması da, yeni beta ile birlikte güncellendi.
Murat abi daha öncede 9.0 beta verilmişti. Bu 2009 beta ondan farklı mı? Uzun bir bekleyişten sonra çıktı demişsin ama buda beta. nasıl oluyor o iş Aydınlatırmısın biraz
evet sürüm farkı var.Benim verdiğim:
WLM.9.Beta.Build.14.0.3921.717
o senin dediğinin sürümü bundan farklıdır(her ikiside beta olabilir).Zaten önce tarihlerine bakmak gerekir.Build kısmına bakacaksın.Prensip olarak beta sürümlere yanaşmamak gerekir,beklemekte fayda vardır.Onun için indirmenizi\kullanmanızı önermiyorum.Hemen ekleyeyim bunun türkçesi yok(beta old.için),bir trkç.yamasını çıkartmışlar yenile fakat işe yaramaz iyi değil,uzak durun.
Şimdi baktım. Benimki daha eski. İndiriyorum şimdi. Paylaşım için sağol.
Sızdırılmış betadır bu. Resmi yayınlanan sürüm değil. Sistemde kararsız bir program tavsiye etmem. Sürekli hata verip kapanacaktır.
şu an beta demek yapım aşaması yani randıman vereceği garantilenmiyor ayrıca beta sürüm yazılım kullanmak ilerki zamanlarda donanımda sorunların nüksetmesine yol açıyor ben bunu tasvif etmiorum. bu savaşta bilmediğin düşmana gitmek gibi bişy ne olduğu hakkında hiç bir fikir yok bize söylenen kadar bilgi sahibiyiz.
Şu dış çerçeveyi yok edemedim bir türlü
Beta olmasını geçtim, "Public" beta sürümü değil. Yani küçük bir "tester" grubu tarafından deneniyor. Hatası, açığı, bug'ı onlarca. Public beta olsa bir yere kadar, son kararlı sürümden önceki sürüm olur ve tolere edilebilir. Ama bu...
Ben araştırdım bulamadım. Yeni olduğu için henüz yok sanırım.
Kal-Elmsxlabs.evet bu sitede olması lazım türkçe yaması
dikkatimi çekti başlıkta hata yapmışsın
değil
Windows Live Messenger 2009 beta
olcak :D neyse fazla önemli değil
Resmi beta bugün itibari ile yayınlandı.
Şimdi yükledim resmi betayı. Çok güzel görünüyor. Türkçe yama çıkıca tadından yenmez artık
arkadaşlar benim kullandığım sürüm build 14.0.5027.908 fakat bu sürümü bilgisayarımdan kaldıramıyorum komple direk sildiğimde ise yani dosya bazında eski sürümleri yükleyemiyorum bu sorunu nasıl çözbilirim birisi yardımcı olursa çok sevineceğim
Arkadaşlar bu msn9 betanın plusu var mı ?
valla ne yalan söyleyim hoşuma gitti ama gel gelelim beta olması beni caydırdı o yüzden eskisine devam
Çok güzel müzik tonları çalarak uyarı yapıyor. Bu eskiden yoktu ..
Şimdi her eyleme bir müzik atayabiliyorsun....Böylece ..mesaj mı geldi...Kişi mi girdi...değişik müziklerle seni uyarıyor...Eskiden sadece ding -dong vardı..
Bu arada Beta diye dert etmeyin ..çok güzel ve kararlı çalışıyor.!!!!!
Türkçesi yokmu bunun ayrıca plus sadece ingilizcesine uyuyo türkçeye uyanı yokmu ?
MS tarafından yayınlanan Türkçe sürüm mevcut değil. Ayrıca Plus, desteklediği tüm dillere uyar.
ya su dıs cerceve nası yok olacak bılen varsa yazsın
Ne zaman türkçesi yayınlanacak bunun bilen var mı arkadaşlar msn tarafından orjinal haliyle ve plus uyumlu ?
Şubat ayında final sürümüyle her dilde yayınlanacak. Ayrıyetten MSN, Plus uyumlu değil, Plus MSN'e uyumludur. Zaten Plus'un son mevcut beta sürümü MSN 2009 betaya uyumlu diye diye dilimde tüy bitti.
Msn Beta'nın Türkçe olarak sunulup sunulmadığını download.live.com adresinden takip edebilirsiniz. Orada listeli birkaç dil sonradan eklendi. Türkçe için de bunu bekleyebilirsiniz.