Windows Live Wave 3 internete sızdı!

CHIP Online
17-09-2008, 17:54   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows Live yazılım setinin 3. sürümünün betası ilk kez sadece CHIP Online'da. İndirin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... ete-sizdi_8737.html

Windows Live Wave 3'ün programlardan oluşan kısmı internete sızdı. Şu andan itibaren Microsoft'tan indirebilirsiniz. Bu beta sürümünde Windows Live Toolbar, Movie Maker, Family Safety, Microsoft Office Outlook Connector, Mail, Messenger, Photo Gallery ve Writer yazılımlarının yeni sürümlerini bulabilirsiniz. Programlar hakkında kısaca bilgi:

Windows Live Mail artık Takvim'e entegre olabiliyor.

Windows Live Movie Maker sisteminizde yüklü olan Movie Maker'ın yerine geçecek ama artık daha çok YouTube ve diğer hizmetler için videolar oluşturmanızı sağlayacak şekilde tasarlandı.

Windows Live Messenger, Microsoft'un WPF (Windows Presentation Foundation) tabanlı tasarımdan vazgeçmiş olduğu iddialarına rağmen harika gözüküyor.

Windows Live Photo Gallery artık yüz tanıma özelliğine sahip. Daha az butonlara sahip bir araç çubuğu ki, bu sette sunulan programların çoğu bu tip bir tasarımı baz alıyor.

Windows Live Writer video gömme ve daha akıllı bir arayüz ile daha gelişmiş özellikler sunuyor.

Download: Windows Live Wave 3 Beta (İngilizce)

Tüm konu: Windows Live Wave 3 internete sızdı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Live Suite'in betasını kurdunuz mu? Görüşlerinizini bizimle paylaşın...

badwizard
17-09-2008, 21:05   |  #2  
badwizard avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 100
1,013 mesaj

online installer sevmiyorum başka tester bulsunlar.

Halil Mollaoğlu
17-09-2008, 21:16   |  #3  
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 0
373 mesaj

evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. kuran var mı?

birkaç ekran görüntüsü ekliyorum Windows Live Messenger 9'dan...

Son Düzenleme: Halil Mollaoğlu ~ 17 Eylül 2008 21:20
ck1991
17-09-2008, 22:23   |  #4  
ck1991 avatarı
Yıllanmış Üye
533 mesaj

bunun ötesinde de inceleme olmaz heralde :) http://www.h7x.org/windows-live- ... -ilk-inceleme-2692/

Fattur
17-09-2008, 23:04   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

bu senin pcden ssler mi bende de var ama böyle değil :S

Fattur
17-09-2008, 23:31   |  #6  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj

offf bende beta2 varmış bu beta 3 :D bu daha kalite birşey.Bayıldım buna ya

Halil Mollaoğlu
18-09-2008, 00:56   |  #7  
CHIP Online
373 mesaj

ekran görüntülerini kendi PC'imden aldım ;)

anidengelirim
18-09-2008, 02:56   |  #8  
Taze Üye
3 mesaj

KURMAK İSTEYENLERE İLK UYARI: 8'li msn ler yeniden kurulmuyor haberiniz olsun. Unsttal ettikten sonra 8'li msn kurulumu hata veriyor. XP kullanıcıları bu uyarımı ciddiye alın.
Bir UYARI DAHA
Reset attıktan sonra ilk çalıştırmak istediğimde PC kullanıcı adı şifresi istedi. MSN şifresi değil. Admin ve user şifrelerimiz var ya, XP kullanımı sırasıda oluşturduğumuz. Onlardan biriyle açılış yaptırdı bende.
Arkadaşlar ben kurdum. Birincisi dili ingilizce bana eski günleri hatırlattı aniden. Bu bahsi geçelim. İkinci olarak aşağıda listemde olanların en son fotoğrafları ve MSN üstünde yer alan mesajları haber bandı gibi döndü durdu. Buna alışmam gerek sanırım. WebCam kullanıcıları için iyi haber sanki daha iyi. Klonlama meraklıları için kötü haber, henüz çoğaltılma yamaları yok. Lüzumsuz gördüğüm dosya paylaşımı abartılmış ama arka plan efektleri tek kelimeyle güzel. Sanki maclerden esinlenilmiş gibi bir hava var. Bu arada eski MSN sürümünü kaldırıyor doğal olarak. Yeni sürüm kullanırken listem sağlam olarak geri döndü. Resimler sol yanda üstelik çerçeve renkleri belirgin hale gelmiş ve hala hotmail hesabımı artık MSN üstünden açamıyorum. Bunu çözen varsa paylaşalım.

Kal-El
18-09-2008, 14:24   |  #9  
Yıllanmış Üye
816 mesaj

@anidengelirim

Bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşamadım.

Program beta olduğu için baya bir bug mevcut. Şu ana kadar kullanıcılara sunulan en fazla bug içeren beta diyebilirim. Onun dışında gayet iyi bir sürüm. Eklenti desteği için biraz beklemek var, orası kötü. Discovery halihazırda %50 destekliyor bu sürümü ancak Plus! gibi birçok eklentiden henüz ses yok.

Toxic
19-09-2008, 23:44   |  #10  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

buradaki programların tümü xp'dede çalışıyor dimi?

Fattur
21-09-2008, 21:56   |  #11  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj
SoN_KraL
buradaki programların tümü xp'dede çalışıyor dimi?
Movie maker hariç evet