Windows Login Hatası.!!! Virusmu.?!!??

whitewarriorTr1453
08-05-2006, 21:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Bu konuda yardımlarınızı beklediğimi söyliyerek;

Windows Xp Pro Login olurken (kullanıcı isimlerinin veya etki alanı olan bir bilgisayarda) Hoş geldiniz yazısı çıkarken hemen boş bir mesaj geliyor. mesajda içerik belli değil (Yes/No) Yes'i veya No'yu tıklasamda açılıyor gibi yapıp tekrar kullanıcı isimlerinin olduğu ekrana geri geliyor. Bu etki alanında ki bir bilgisayarda da aynısını yapıyor. Güvenli modda başlattığımda mesaj gelmiyor. Antivirus proğramları ile (Güncellenmiş hali) tarama yaptım bir şey çıkmadı. Ne olduğunu anlayamadım. Gerekirse resmini de gönderebilirim.

Şimdiden sağolun yardımlarınız için.

make-believe
09-05-2006, 00:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
whitewarriorTr1453
Bu konuda yardımlarınızı beklediğimi söyliyerek;

Windows Xp Pro Login olurken (kullanıcı isimlerinin veya etki alanı olan bir bilgisayarda) Hoş geldiniz yazısı çıkarken hemen boş bir mesaj geliyor. mesajda içerik belli değil (Yes/No) Yes'i veya No'yu tıklasamda açılıyor gibi yapıp tekrar kullanıcı isimlerinin olduğu ekrana geri geliyor. Bu etki alanında ki bir bilgisayarda da aynısını yapıyor. Güvenli modda başlattığımda mesaj gelmiyor. Antivirus proğramları ile (Güncellenmiş hali) tarama yaptım bir şey çıkmadı. Ne olduğunu anlayamadım. Gerekirse resmini de gönderebilirim.

Şimdiden sağolun yardımlarınız için.

Buna benzer bir trojan benim duvar kağıdımın yerini almıştı. Ve norton bile güncellenmiş haline rağmen silememişti. Size SpywareDoctor yada benim favorim olan XoftSpySe_4.23 sürümünü öneririm. Indirip, bi taratın. Artı bir de safe modda deneyin.

Son Düzenleme: make-believe ~ 09 Mayıs 2006 00:24