Windows'lu gözlük zamanı!

CHIP Online
08-04-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın sihirli Google Glass gözlüğü, çok yakında karşısında Windows'lu bir rakip bulabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/windows-lu-gozluk-zamani_39621.html

Resimlerle: 12 hayal ürünü inanılmaz gözlük!

"Google Glass" henüz satışa çıkmadı ancak Redmond ahalisi şimdiden bu ürünle nasıl yarışacaklarını tartışıyorlar. Analist Brian White'a göre Microsoft, Google'ın yeni gözlüklerini piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra kendi gözlüklerini piyasaya sürmeyi planlıyor.


Google'ın giyilebilir teknoloji pazarına daha ciddi yatırım yaptığı artık biliniyor. Google Glass'in ardından, Apple'ın üzerinde çalıştığı iWatch adlı akıllı saate de bir rakip geliştireceği artık açık açık dillendiriliyor. Brian White, giyilebilir teknoloji için şunları söylüyor: "Öyle gözüküyor ki Google yazılım uygulamaları sektöründe bu ürünler çevresinde ciddi atılımlar yapacak." 


White, "Bu atılımın giyilebilir teknoloji sektöründe ciddi bir ilerleme kat ettireceğine ve bu sektörün yakından incelenmesine sebep olacağına inanıyoruz. Tabii ki Microsoft da rakiplerinin arkasında kalmayacak. Önce bir akıllı gözlükle işe koyulacakları kesin gibi. Onu, akıllı saat ve fazlasının takip etmesi, kimse için sürpriz olmamalı" diyerek açıklamasına devam etti.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Daha önce de Çin merkezli firma Baidu'nun, çıkaracağını açıkladığı "Baidu'nun Gözü" adlı ürünün</span> ardından gelen bu sözler, acaba bütün teknoloji firmalarının bu alana odaklanacağı bir zamanın yaklaştığını mı gösteriyor? Bekleyip görelim...

Tüm Konu: Windows'lu gözlük zamanı!

Resimlerle: 12 hayal ürünü inanılmaz gözlük!

Kaynak: www.chip.com.tr