windows media center gibi program var mı ?
media center gibi görünümü güzel,kullanımı kolay ?
Windows Media Center Alternatifi
Var. http://www.arcsoft.com/estore/software_title.asp?ProductCode=TM35
Bu firma mükemmel ürünler üretiyor. Söz konusu dizüstü bilgisayrımda ekran kartını kullanarak BluRay izliyorum ve CPU kullanımı %12!
vista ,win 7 , media center olduğu biliyorum..
Recep Baltaş,başka bir konuda bu programı önermiştin..bende o zaman indirmiştim ve programı kullanıyorum..kusuruma bakmayın ama o kadar da işime yaracak birşey değil..
media center gibi program önermenizi istiyorum arkadaşlar..media center a bi bakın ya..onda ne var , ne yok iyice bakıp , diğer VLC,MEDİA PLAYER CLASSİC,GOM
bunlarla karşılaştırın..görsel açıdan bir mp3 yada video oynatma programı ?
Osman Bağçevan kardeşim, bir daha bakarsan önceden sana önerdiğim programın Total Media Theatre 3.5 olduğunu halbuki bu programın Total Media 3.5 olduğunu fark edebilirsin.vista ,win 7 , media center olduğu biliyorum..
Recep Baltaş,başka bir konuda bu programı önermiştin..bende o zaman indirmiştim ve programı kullanıyorum..kusuruma bakmayın ama o kadar da işime yaracak birşey değil..
media center gibi program önermenizi istiyorum arkadaşlar..media center a bi bakın ya..onda ne var , ne yok iyice bakıp , diğer VLC,MEDİA PLAYER CLASSİC,GOM
bunlarla karşılaştırın..görsel açıdan bir mp3 yada video oynatma programı ?
Hayır o zamanlar Ramazn ayındaydık ama şimdi Ramazan da bitti yoksa kafan oruçtan biraz karışık diyicem de... :)
Bak sen daha iyi anlayasın diye görsel ekliyorum. Sırf senin için :)
İşte iki yazılım arasındaki fark:
Saygılarımla...
teşekür ederim arkadaşlar..
Recep Baltaş sana teşekürden başka birşey etmiyorum zaten :D
Recep Baltaş , önerdiğin güzerl bir program..kurdum denedim lakin türkçe mp3 leri program görmüyor..Playlist oluşturuyorum ama sadece Yabancıları görüyor anlamadım ?
başka bildiğiniz programlar da varsa , öğrenmek ,yüklemek isterim ?