windows media center gibi program var mı ?
media center gibi görünümü güzel,kullanımı kolay ?
Windows Media Center Alternatifi
Var. http://www.arcsoft.com/estore/software_title.asp?ProductCode=TM35
Bu firma mükemmel ürünler üretiyor. Söz konusu dizüstü bilgisayrımda ekran kartını kullanarak BluRay izliyorum ve CPU kullanımı %12!
vista ,win 7 , media center olduğu biliyorum..
Recep Baltaş,başka bir konuda bu programı önermiştin..bende o zaman indirmiştim ve programı kullanıyorum..kusuruma bakmayın ama o kadar da işime yaracak birşey değil..
media center gibi program önermenizi istiyorum arkadaşlar..media center a bi bakın ya..onda ne var , ne yok iyice bakıp , diğer VLC,MEDİA PLAYER CLASSİC,GOM
bunlarla karşılaştırın..görsel açıdan bir mp3 yada video oynatma programı ?
vista ,win 7 , media center olduğu biliyorum..Osman Bağçevan kardeşim, bir daha bakarsan önceden sana önerdiğim programın Total Media Theatre 3.5 olduğunu halbuki bu programın Total Media 3.5 olduğunu fark edebilirsin.
Recep Baltaş,başka bir konuda bu programı önermiştin..bende o zaman indirmiştim ve programı kullanıyorum..kusuruma bakmayın ama o kadar da işime yaracak birşey değil..
media center gibi program önermenizi istiyorum arkadaşlar..media center a bi bakın ya..onda ne var , ne yok iyice bakıp , diğer VLC,MEDİA PLAYER CLASSİC,GOM
bunlarla karşılaştırın..görsel açıdan bir mp3 yada video oynatma programı ?Hayır o zamanlar Ramazn ayındaydık ama şimdi Ramazan da bitti yoksa kafan oruçtan biraz karışık diyicem de... :)
Bak sen daha iyi anlayasın diye görsel ekliyorum. Sırf senin için :)
İşte iki yazılım arasındaki fark:
Saygılarımla...
teşekür ederim arkadaşlar..
Recep Baltaş sana teşekürden başka birşey etmiyorum zaten :D
Recep Baltaş , önerdiğin güzerl bir program..kurdum denedim lakin türkçe mp3 leri program görmüyor..Playlist oluşturuyorum ama sadece Yabancıları görüyor anlamadım ?
başka bildiğiniz programlar da varsa , öğrenmek ,yüklemek isterim ?