evet dediğinizi daha önce de denedim ama herhangi bir değişikik olmadı..Dediğim gibi i.e 8 duruyor ama işime yaramadığından firefox u kullanıyorum. forumdaki arkadaşların dediği gibi i.e den kaynaklanan sorun nedeniyle çoğu site açılmıyor javascript hatası veriyor aynı zamanda media player yada windows kenar çubuğunu kesinlikle açamıyorum. Hepsinin hata vermesi aynı anda oldu.... Bunlar pc nin ilk kurulumundan gelen programlar bir bağlantıları olduğunu sanıyorum..
windows media player-vista
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
benim media player 11 yüklü pcm de vista premium fakat çalışmıyor hiçbir medyayı açmıyo kendide açılmıyo
internet exlorer araçlar eklentilerde de görünmüyor yeniden yüklemye çalışıorum yüklü dio ne yapacam format atamam cok dosyam varrr
lütfen yardım
Taze Üye
1 mesaj
evet dediğinizi daha önce de denedim ama herhangi bir değişikik olmadı..Dediğim gibi i.e 8 duruyor ama işime yaramadığından firefox u kullanıyorum. forumdaki arkadaşların dediği gibi i.e den kaynaklanan sorun nedeniyle çoğu site açılmıyor javascript hatası veriyor aynı zamanda media player yada windows kenar çubuğunu kesinlikle açamıyorum. Hepsinin hata vermesi aynı anda oldu.... Bunlar pc nin ilk kurulumundan gelen programlar bir bağlantıları olduğunu sanıyorum..Sayın İntegral yazılarınızı ve yazılanları okudum.Uzunca bir süre geçmiş olmasına rağmen inşallah size ulaşabilirim. Yazmiş olduğunuz tüm sorunlar bende de var.Verilen cevaplar bizim derdimizi anlamadıklarını gösteriyor.Denemediğim, okumadığım vede araştırmadığım yer kalmadı.Tek ümidim siz ve bu konuda bilği birikimi olan kimseleri bulmak olacak.Söz konusu sorunu çözebildiniz ise bilği verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyor ve cevabınızı bekliyorum. Selamlar.
OP Üye
94 mesaj
Sayın İntegral yazılarınızı ve yazılanları okudum.Uzunca bir süre geçmiş olmasına rağmen inşallah size ulaşabilirim. Yazmiş olduğunuz tüm sorunlar bende de var.Verilen cevaplar bizim derdimizi anlamadıklarını gösteriyor.Denemediğim, okumadığım vede araştırmadığım yer kalmadı.Tek ümidim siz ve bu konuda bilği birikimi olan kimseleri bulmak olacak.Söz konusu sorunu çözebildiniz ise bilği verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyor ve cevabınızı bekliyorum. Selamlar.Malesef forumda yazılan tüm uygulamaları denediğim halde bi sonuca ulaşamadım.. Media plyer hala kullanamıyorum, i.e aynı hataları veriyor... Firefox kullanıyorum..
Kapalı Hesap
23 mesaj
tekrar merhaba arkadaslar bende daha once ayni sorunlari yasadigimi yazmistim maalesef tek cozum format oldu. Butun web browserlar calisiyor butun media oyatici programlar calisiyor bir tek o ikisi calismiyor maalesef en iyisi format