Arkadaşlar Yanlışlıkla Windows media player 10 italyanca yükledim ama program silinmiyor üstüne türkçe yüklemeyi denedim olmuyor dil değiştirme ayarı denedim bulamadım İtalyanca yı nasıl Türkçeye çevireceğim yardım lütfen yardımmmmmmmmm
Windows Media Player Yardım
halflife2gmanRevo Uninstaller ile siliniyor.Sil daha sonra Türkçe sürümü yükle...bencede revo silip süpürüyor ama olmazsa diğer arkadaşların dediklerini yapabilirsin.
Yok abi hiç biri işe yaramadı revo yu da yükledim silindi gözüküyor ama gene yüklenmiyor windows media player hala italyanca bilen biri yokmu allahım
Mustafa Abi Ben o dediğin güncelleştirmeyi yapamadım xp için daha açık anlatırmısın abicim ?
Başlat/Denetim Masası/Program Ekle-Kaldır'dan güncelleştirmeleri gösteri seçmelisin üstte bir yerde bu güncelleştirmeleri göster seçeneği(Şuan Xp kullanmadığım için yeri tam söyleyemiyorum.
Onu seçtikten sonra yüklü programlar listesinde media player'ı görüceksin.Üstüne gelip kaldır dedikten sonra kaldırmaya başlayacak.
Güncelleştirmelerimi kaldırayım tek tek güncelleştirmeler çıktı abi kızma :D
Hayır güncelleştirmeleri kaldırma media player varsa o listede onu kaldır yoksa,
Bilgisayarım>Denetim Masası>Program Ekle veya Kaldır>Windows Bileşenlerini Ekle/Kaldır'seç orda da görebilirsin media player'ı ve kaldır dersin.
Bu işlemlerden sonra tekrar yüklemelisin media player'ı tabi türkçe olarak :).
buldum...
sisteme administrator olarak gir
program ekle kaldırdan win media player 10 kaldır de
yoksa üstten güncellemelieri gösteri tıkla
bilgisayarı yeniden başlat
program ekle kaldırdan win media format 10 runtime kaldır de
bilgisayarı yeniden başlat
program ekle kaldırdan Microsoft User-Mode driver frame work kaldır de