Windows Media Player11 sürümünü kullanmak istediğimde aşağıda bulunan uyarıyı veriyor.
Uyarıdaki gibi Windows oturumunu kapatıp,yeniden oturum açmama rağmen sorunum hala devam ediyor.
Çözüm önerisi olan üyelerin mesajlarını bekliyorum...
Windows Media Player11 çalıştıramıyorum...
silip tekrar yüklemeyi denedinmi
??
windows lisanslı değilse sorun yaşayabilirsin...
media player 11 her xp'de çalışmıyor nedenini bende bilmiyorum ama çalışmıyor. bi kaç arkadaşın bilgisayarında çalışmamıştı.
silip yeniden yüklemeyi dene.
xp arkadaşın dedigi gibi lisansız olabilirde lisansız kurulmuyo kurulduguna göre betadır yada kırık vermişlerdir sne en iyisi microsoft adresinden indir ama xp lisanslıysa korsansa hiç deneme kurmaz
Microsoftun sitesinden 1kaç ay önce download ettim.
Daha düne kadar problemsiz kullanıyordum...
Wİn media Playerı kaldır tekrar sisteme admin olarak gir kuruluma başla kuruluma başlmadan önce son güncellenmiş halini netten indirip öyle dene eğer sistemin koya ise kurulum dosyasını winrar gibi sıkıştırma programlarıyla aç içerisinde 4 veya 5 tane dosya olcak onları teke tek kur sistemi yeniden başlat media player 11 kurulmuş olacak
kardesim suan windows mediaplayer calistigi icin o progu yukleme yapmiyor kaldirmana gerek yokki sadece alt taraftaki betondan exit yapacaksin kapatacaksin yani sonra devam et yaptigin islemlere icoon hala assagi tarafta oldugu icin calisiyor gozukuyor.
Başlat-Denetim Masası-Program Ekle veya Kaldır-WMP11 ekletilerini kaldırıp tekrar kurduktan sonra problemsiz çalıştı.
Çözüm yolu öneren tüm üyelere thanks...
mustafa-kmedia player 11 her xp'de çalışmıyor nedenini bende bilmiyorum ama çalışmıyor. bi kaç arkadaşın bilgisayarında çalışmamıştı.Media player 11 Vista için geliştirildiği için olabilir mi
scream1015Vista için olsa 1 açıklama yapılırdı sanırımmustafa-kmedia player 11 her xp'de çalışmıyor nedenini bende bilmiyorum ama çalışmıyor. bi kaç arkadaşın bilgisayarında çalışmamıştı.Media player 11 Vista için geliştirildiği için olabilir