arkadaşlar windows media player yüklü olmasına rağmen hiçbir film yada müziği açamıyorum onunla açamıyorum:( ???
windows medya player açılmıyor
arkadaşım gereken codecler yüklü olmadığından olabilir film derken
uzantısı ne .avi .mpeg vb olarak ne?
gom player ile açılıyor mu?
diğer başka programla denedin açıldımı?
sadece media player açmıyor değil mi?
film uzantısı .DAT.) VLC ile deniyorum açılıyor sadece medya player ile açılmıyor medya player hiç bi şekilde yanıt vermiyor...??? codec derken link verebilir misin?
gerekli dosyayı sildiğin için olmuş olabilir....
Aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:
Başlat'dan Çalıştır'a gelin.
Aç kutusuna "regsvr32 jscript.dll" yazarak Enter'a basın. Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
Aç kutusuna "regsvr32 Vbscript.dll" yazarak Enter'a basın.
Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
matrax551gerekli dosyayı sildiğin için olmuş olabilir....arkadaşım çok teşekkür ederim benimde windows media player açılmıyordu senin değiğini yaptım şimdi çalışıyor saol dostum bide bunu böle hata filan veren başka bi program olursa yine böle yaparsak düzeltiyor mu?Aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:
Aç kutusuna "regsvr32 jscript.dll" yazarak Enter'a basın. Gelen uyarı penceresini Tamam butonuna basarak kapatın.
çok saol matrax bende matrax dınlıyorum bu arada
gerekli dosyayı sildiğin için olmuş olabilir....teşekkürler.Aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:
windows 7 wmp 12 açılmıyordu tıklatınca simgesine yaptım açıldı :DSon Düzenleme: nurulmac11 ~ 19 Haziran 2011 00:18