Windows mobile 6.0 işletim sistemi

HPQ-User
09-08-2008, 11:38   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Bahocan sormuş:
HTC 4350 Cep Bilgisayarı Telefonu sahibim.Ürün ilk geldiğinde windows mobile 5.0 vardı üzerinde sonra ben Windows mobile 6.0 işletim sistemi yükledim.Bu işlemden sonra üzerindeki ram miktarından ötürü ürün ağır çalışmaya başladı.Benimde bu konuyla ilişkili olarak aklıma LINUX gibi bu el bilgisayarları ile kullanabileceğimiz açık kaynak kodlu başka işletim sisteminin olup olmayacağı düşüncesi geldi ?  
Microsofta Windows'a ait olmayan başka bir işletim sistemi yüklenebilir mi ? Nereden temin edebilirim  ?  

Derginizi severek okuyorum.Zengin bilgi verici içeriğiniz için teşekkürler Free olan yazılımların olduğu sayfalarınızın sayısını artırırsanız sevinirim.

Teşekkür ederim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
HTC 4350 Cep Bilgisayarı Telefonu
Windows mobile 6.0 işletim sistemi

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1)

LYDER
09-08-2008, 15:20   |  #2  
LYDER avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
733 mesaj

arkadasım bndede htc touch var ama 6.0 yuklu geldı bıde eger sağ ustte ok seklındekı yerde acık olan hersey ramden götürür zaten rami 64 mbcık onuda yormayalım iyi forumlar www.htc.com danda teknık destek alabılırsın yardımcı olabıldıysem çok sevındım

Son Düzenleme: LYDER ~ 09 Ağustos 2008 15:20