wındows movıe maker vıdeo kayıt yapmıyor

yns_drsngl
14-08-2009, 13:54   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
93 mesaj

video kayıt için movıe acıyorum ve istedığım videoyu duzenlıyorum ve sınunda bu fılm dosyasını kydet diyorum fakat kayıt yaparken %7 veya 1 oluyor daha sonra söyle bir uyarı verıyor;

Wındows Movıe Maker,filmi belirtilen konuma kaydedemiyor.Filminizde kullanılan özgün kaynak dosyalarının hala varoldugundan,kaydetme konumunun hala varoldugundan ve yeterli disk alanınızın bulundugundan emin olun,sonra yeniden deneyiniz
diyor fakat benim disk surucumde yeterli bir alan var hatta fazlası bile var

yns_drsngl
14-08-2009, 14:04   |  #2  
OP Üye
93 mesaj

arkadaslar turkce wındows movıe maker linki verebilir missinz

Hipnotik
14-08-2009, 17:12   |  #3  
Taze Üye
12 mesaj

Türkçe Windows Movie Maker link hiç bir yerde yok ingilizcesini de sakın deneme videoyu editlerken aniden kapanıyor.
Tek çözüm formatla türkçesini baştan edinmek sanırım :/

OSMAN BAĞÇEVAN
15-08-2009, 03:37   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

windows movie  maker  2 , 6 türkçe
indirdiğim linki bulamadığım için ben upload ettim..

buyrun

yns_drsngl
15-08-2009, 16:57   |  #5  
OP Üye
93 mesaj

video kayıt için movıe acıyorum ve istedığım videoyu duzenlıyorum ve sınunda bu fılm dosyasını kydet diyorum fakat kayıt yaparken %7 veya 1 oluyor daha sonra söyle bir uyarı verıyor;

Wındows Movıe Maker,filmi belirtilen konuma kaydedemiyor.Filminizde kullanılan özgün kaynak dosyalarının hala varoldugundan,kaydetme konumunun hala varoldugundan ve yeterli disk alanınızın bulundugundan emin olun,sonra yeniden deneyiniz
diyor fakat benim disk surucumde yeterli bir alan var hatta fazlası bile var
 arkadaşlar sorun hala devam ediyor herhangi bir cözüm bulan var mı aranızda acil lazım cözüm şimdiden teşşekürler