Arkadaşlar benim Windows orijinal değil.Son 2-3 aydır uyarı geliyor Sisteminiz Orijinal Windows doğrulamasından geçemedi diye.Arkadaşım güncellemeleri kapatmazsan Pc çöker dedi.Onuda kapattım.Şimdi benim pc'nin akıbeti ne olacak? Sadece antivirüsle idare edebilirmiyim? yoksa illaki orijinal windows yüklemesi yapayım mı? Lütfen yardımcı olun.(Antivirüs olarak Nod32 kullanıyorum.)
Windows Orijinal değilse ne olur?
- 1
- 2
arkadaşım xp orjinalleştirmek için bazı driverler var onlarla yaparsın orj olmazsa güncelleme ve microsoftun driverlerini yüklemeyemzsin
illegal yolları saymazsak korsan işletim sistmleri update yapamaz ve güvenlik yönünden ciddi tehditlerle karşı kaşıya kalır
XP ORGINAL OLMAZSA SADECE WINDOWSUN YENI PROGRAMLARINDAN (ORN: IE 7 MEDIA PLAYER 11 GIBI) YUKLEYEMEZSIN BIDE UPDATE EDEMEZSIN ARKADASININ DEDIGI GIBI WINDOWS COKMEZ KORKMA AMA ORJINAL OLURSA HER UPDATE ETTIGINDE PC DAHA GUVENLI HALE GELIRR OK...
Windows XP'in orjinal olmazsa, var olan Windows programlarının (Internet Explorer, Windows Media Player) yeni sürümlerini kullanamazsın. İşletim sistemi güncelleştirmelerini yapamazsın. Bazı programlarda gereken doğrulamaları kullanamazsın.
Ayrıca: XP'ni orjinal hale getirmek istiyorsan ki; bu yazdığım ve aklıma gelmeyen eklentileri kullanmak istiyorsan; ya yeni ve lisanslı bir XP kuracaksın. Ya da var olan XP'ni crackleyeceksin. Crack işini bulmak ve yapmak sana kalmış. Kolay gelsin.
orjinal olmayan windows un tehlikelerini arkadaşlar sana bahsetmiş.eklemem gerekirse,sahte windows un sistemine bulaşacak virüs veya diğer zararlıların önüne geçmeyeceği diye birşey yoktur ve alakasıda yoktur.sisteminde kullandığın antivirüs programı ancak seni zararlılardan korur.orjinal veya değil bu program sende çalışır ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.windows güncellemesi ile antivirüs programının güncellemesi birbirinden farklı kavramlardır,sorun etme sen.eğer saatin yanında korsan yazılım yıldızı varsa artık otomatik güncelleştirmeleri kapatmanın hiçbir anlamı yok çünkü artık yeni çıkacak güncellemeleri yükemene izin verilmeyecek,windows için konuşuyorum.olan biten bu.sistemin 2-3 ayda çökmez merak etme sen.6 aydır bu yıldızla yaşayanları biliyorum :D
Saatin yanında korsan yazılım yıldızı olduğu halde güncelleme yapıyordu.Bişey olmayacaksa ben orijinalden vazgeçtim.Herşey için teşekkürler.
legal xp lazım sana
ama buradan veremeyiz
git google da ara
burası yeri değil..
key/crack paylaşımı yapılacak yer değil burası.illegal olanı kendine sakla!
arkdaşlar lütfenb böyle şeyler yapmayalım burda
yasal key bul yada onunla kur ama tavsiye etmem
orjinal satın al
biz boşuna mı para veriyoruz
cd kopya olsun ama kendı yasal keyını kullan ok o zman herhangı bı sorun cıkmazzzzzzzzzzz
orjinal bir windows xp cd si ile format atıp temiz bir windows yükledikten sonra microsoft u arayıp xp lisansı alman lazım böylece böyle mesajlar gelmez ve tüm programlar çalışır(internet explorel 7---windows media player 11 gibi...) ve daha bir sürü program çalışır hata oluşmaz saygılar
Sistem çökmesinde ben gerisine razıyım
hamza123arkdaşım sen para mı verdinevet para verdik enayi yerine kondum artık bende almam zatende
ARKDAŞALR ARKDAŞ PARA VEWRMİŞ
laptop içinde hediye verdiler para verme anlamında
iyi yapmışş haram mal kullanmaktansa burda 80 $ ver obur tarafta sonra ağlayıp yalvarma asimileci en ıyısını yapmıssın ınsanların emegını karsılıgını vermek gerekır bu ısletım sıstemını sen yapsaydın baskası korsan kullansaydı sen hakkını helal eedermıydınn
vistamda geldi bir arkadaşa aldım laptop
ben sevmedim sana vereyim dedi
bende emegime karşılık aldım valla
abıcım herzaman bırsey yaparken dusunun bunu yapan adam ne ıcın yapmıs yıllarca emek harcamıs sen gıdıp ıkı dk emegını alt ust edıp kullanıyorsun obur tarafta sorarlar sana hesabını haram sayılır haram senın vıstanın parası odenmıs zaten bısey olmazzz
git işine hamzaa gıt arastır gelll sonra haram deıl deee sen kendını onların yerıne koyy helal edermıydınn soyle bakalım
- 1
- 2