Bilgisayarı her açtığımda bu karşıma çıkıyor bunu nasıl engellerim çözümü varmı acaba ?
[URL=http://img21.imageshack.us/i/adszfse.jpg/][/URL]
Çözümü lisans satın almak yada en yeni Windows olan Window 7'yi satın almak. Tabi kullanıcılara satışa sunulana dek Windows 7 RC'yi Microsoft'un sayfasından indirip, legal olarak kullanabilirsiniz. Mart 2010'a kadar.(Normalde Haziran 2010 fakat Mart 2010'dan itibaren her 2 saatte bir sistem kapanacak.)
ben ve arkadaşım legal xp ile kaç defa xp yi adam yaptık
LEGAL XP DERİM BAŞKADA TANIMAM tarat google a indirbirini virüslü gibi görünebilir korkma değil..indir kullan olayın çözülür..
bunun çözümü xp yüklü olan c ye yeniden yani üzerine xp yükleyeceksiniz..biçimlendirme yapmadan dosya sistemini olduğu gibi bırak seçeneğini kullanacaksınız..ama her ihtimale karşı yedek almayı unutmayın..ve sonra legal xp yi yapacaksınız sorununuz hallolur..kolay gelsin..
Yav bunun tek ve en etkili çözümü güncelleştirmeleri kapatmaktır.Aksi takdirde bu bildirimden kurtulamazsınız.Yüklediğiniz zamanda 10-15 gün içinde bu yazılım orjinal değil diye uyarıp en sonunda ekranınızı karartır.Format atmak zorunda kalırsınız.
Arkadaşlar kullandığınız yazılım orjinal değilse yapılacak tek şey güncellemeleri kapalı tutmaktır.Formattan hemen sonra güncellemeleri kapatmalısınız.microsoft gönderdiği güncellemelerin arasına korsan kullanıcıları tespit etmek için orjinallik sınaması yapan bir güncelleme de koyar.Bu güncellemeyi almamak için denetim masasından güvenlik merkezine girip güncelleştirmeleri kapalı duruma getirirseniz bu rahatsız edici durumdan kurtulursunuz.Yalnız bu şekilde de pc niz önemli güncelleştirmeleri alamayacağı için güvenlik açısından zayıf kalacaktır.
Yav bunun tek ve en etkili çözümü güncelleştirmeleri kapatmaktır.Aksi takdirde bu bildirimden kurtulamazsınız.Yüklediğiniz zamanda 10-15 gün içinde bu yazılım orjinal değil diye uyarıp en sonunda ekranınızı karartır.Format atmak zorunda kalırsınız.
bu bildirim sonrasında mı ekran kararıyor
yoksa korsan xpde masaüstünün siyaha dönmesine mi siyorsunuzSon Düzenleme: black rose ~ 07 Ağustos 2009 13:57
Arkadaşlar kullandığınız yazılım orjinal değilse yapılacak tek şey güncellemeleri kapalı tutmaktır.Formattan hemen sonra güncellemeleri kapatmalısınız.microsoft gönderdiği güncellemelerin arasına korsan kullanıcıları tespit etmek için orjinallik sınaması yapan bir güncelleme de koyar.Bu güncellemeyi almamak için denetim masasından güvenlik merkezine girip güncelleştirmeleri kapalı duruma getirirseniz bu rahatsız edici durumdan kurtulursunuz.
"Otomatik Güncelleme"yi kapatmanız güvenliğiniz için tehlike oluşturacaktır.. Benim tavsiyem: Otomatik güncellemeleri "Bana bildir, ancak otomatik olarak karşıdan yükleyip kurma" olarak ayarlamanızdır.. Bu şekilde bütün güncellemeleri görebilir, istemediğiniz güncellemeleride yüklemezsiniz.. Böylece "Windows Orijinal Ürün Avantajı Bildirim"i gibi yazılımları yüklemeyerek pc'nizi rahatca kullanabilirsiniz...