Deneyimlerinize göre Windows Se7en Mı ? Vista Ultimate Mı?
Windows Se7en Mı ? Vista Ultimate Mı?
bir de bu çıkmış se7en... pehhh
Ya Windows Seven de
Ya da
Windows 7
Se7en benim için anlam ifade etmiyor
H@ckerCesurbir de bu çıkmış se7en... pehhhAnlamını söyleyeyim hem yazıyla hem rakamla aynı anda :) Fark bu...
Ya Windows Seven de
Ya da
Windows 7Se7en benim için anlam ifade etmiyor
İkisini birden de kullanabilirsiniz.
vista ultimate 64 bit sp2 tabiki sorulmaz bile..
thermalshockvista ultimate 64 bit sp2 tabiki sorulmaz bile..Windows 7 64-bit sürümü gibiyse kalsın yani...
Windows 7 nin eski windows sürümlerine göre bir çok artısı var hızlılık vs gibi chip bu artıları ve windows 7 nin özelliklerini yayınlamıştı arama kısmında windows 7 diye aratarak oraya bakabilirsiniz.
Ne Windows Vista ne de Windows Se7en. Windows 7 kullanmanı öneririm yani Windows YEDİ. SEVEN değil. ;)
windows 7 piyasaya bir çıksın iyice bir otursun düzgün sürücüler kendini bir göstersin ondan sonra yüklersin. Wİndows vista sp 1 ile oldukça kararlı ve güvenli zaten sp 2 de yüklersin canavar gibi olur
wındows 7 32 bit yükle öyle devam et tam sürümü çıkana kadar chıp'in onlıne forumuna wındows 7 kısmına gir ordan incele wındows 7 64 bit hakkında görüşler problemler var.ama bence vistadan daha iyi bir sistem 64 bit olarak bilmiyom ama 32 bittee mükemmell.
windows 7 yi ilk yüklediğimde build7000 idi..yaşadığım gözle görülür tek sorun pencereleri kapatırken çokkk hafif takılma olayı vardı..sonra build7100 yükledim yine aynı sorun devam etti...bende sonra orjinal vistama geri döndüm....son olarak windows7 finali yükleyeceğim ama tekrar pencere kapatılırken hafif takılma sorunu olursa yine vistaya geçerim...sistemim çift çekirdek,4gb ram laptop..iyi sistem yani.
thermalshockvista ultimate 64 bit sp2 tabiki sorulmaz bile..Tam olgunluk dönemi haklı .... bırakın 7 de olgunlaşsın ne bu acele
Ben de bugun win7 rc ye geçtim ama bunu nasıl türkçe yapacağız?
fernanditoBen de bugun win7 rc ye geçtim ama bunu nasıl türkçe yapacağız?Windows Update üzerinden Türkçe dil paketini alın. Sonra denetim masasında "Saat, Bölge, Dil Seçenekleri"nden görüntüleme dilini Türkçe ayarlayın...
windows update üzerinden türkçe dil paketini alın derken normal güncelleştirmeyle kendi geliyor mu Türkçe dil paketi
fernanditowindows update üzerinden türkçe dil paketini alın derken normal güncelleştirmeyle kendi geliyor mu Türkçe dilWin 7 RC 7100'ü mü kurdunuz ?Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 20 Haziran 2009 23:29