arkadaşlar bu windows ses kaydedicisinin kayıt süresi bende 64.76 sn olarak gözüküyor.bu süreyi ayarlayabilmemiz mümkün mü acaba?
windows ses kaydedicisi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evet . şöyle yapacaksın ;
ses kaydecisini aç . kayıda bas sonuna kadar bekle zaten 60 sn sonra kayıt durcak . sonrada efektlerden hızı azalt . istediğin süre olana kadar "hızı azalt" işlemini yap . sonra bu dosyayı istediğin ses kalitesinde kaydet . sonra bu dosyayı kullanarak uzun ses kayıtları yapabilirsin .
tavsiyem ;
ben bu dosyaya " boş " adını veriyorum , her seferinde ses kaydecisinden bu dosyayı açıyorum ama "farklı kaydet" diyorum . böylece her zaman hazırda bekleyen uzun süreli boş bir ses doyası oluyor .
not ; "hızı azalt" işlemi bilgisayarının özelliklerine göre davranır .
çok sağol shehsuvar baya yardımcı oldun.uzun zamandan beri kafama takılıp duruyordu bu konu.
ya birde ayrı bir yazlım kullan diyecem ama şimdi ne biz onu sormuyoz diyecekler...
neyse sağol shehsuvar...
yeşillili haklı bu işi çok profesyonelce yapan programlar var... eğer arkadaşlar ses kayıtı çok kullanıyorsa bu programları kullanabilir...
yok ben zaten dexter programını kullanıyorum ama dexterdan önce bu konu üzerinde baya kafa yordum ama beceremedim.sağolsun shehsuvar yardımcı oldu.kafamdaki soruda kalkmış oldu.
shehsuvar arkadasım dedıgını yaptım saol bılgı ıcın fakat bu ses kaydedıcısınde mp3 olarak kaydetme yok mu arkadaslar yoksa ben mı yapamadım.onun yolunu soylermısınız varsa.şimdiden teşekkürler...
mp3 formatında kayıt yok ne yazık ki .
hadi ya saol arkadasım.peki wav kaydettıkten sonra onu mp3 e donusturen program var mı.varsa adını yazabılırmısın.şimdiden teşekkürler...
shehsuvarmp3 formatında kayıt yok ne yazık ki .cooledit pro 2.0 mp3 ve diğer birçok ses formatını destekleyen bir program. ayrıca ses aralarını kesebilir parçalayıp tekrar birleştirebilirsiniz. başka seslerin arasına kendi sesinizi ekleyerek hdd alabileceği kadar gevezelik yapıp konuşabilirsiniz. internette nerde bulacağınızı bilmiyorum ama isteyen olursa lütfen msn den ulaşsın. delikanli53@rizede.com
SAYGILAR
pesimizmhadi ya saol arkadasım.peki wav kaydettıkten sonra onu mp3 e donusturen program var mı.varsa adını yazabılırmısın.şimdiden teşekkürler...XP nin icinde ses dönüstürmek için windows audio converter var arama yap bulursun.Uzun kayıt için de windows movie maker kullanabilirsin aslında video düzenleme programı ama asağıdakileri yaparsan ise yarar
movie makeri aç alttaki mikrafon işaretine tıkla anlatımı baslata tıkla kaydını yap(sınırsız) sonra anlatımı durdura tıkla uygun biryere kaydet bitti ye tıkla daha sonra programdan cık.(movie maker 2.0)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (9898) ~ 22 Eylül 2006 13:29
burada yasaksa pm den yani özel mesajdan da yasaktır.forum içi ve pmlerin kuralları aynıdır.