ben yeni gıgabyte p43 anakrt aldım win7 ultimate yüklüyorum cracklı ama windows etkinleştirmesine 30 gün kaldı diyor eski anakartımda böyle bir sorun yoktu g41 gıgabyteydi o da :S neden böyle bir sorun çıkar ki ilk başalrda biosu güncelleyince geçti ama tekrar etkinleştirme çıkıyo
Windows Sorunu
- 1
- 2
buyur kardeşim birde bunu dene bende oldu : http://www.warezaccess.com/search/windows-7-ultimate.html
Bilisayarın ana parçalarından birini değiştirdiğiniz için değil crack bios taklidi yaparak etkinleştirme engelini aştığı için yeniden etkinleştirme isteniyor.
crack'i ilk önce uninstall sonra install yapın.
tamam anakartt ile bir alakası yok da şöyle birşey yani ben önceki anakartım gıgabyte g41 di böle bir problem yoktu bugün p43 anakartı taktık sonra win7 kurudm yani o crack g41 i etkinleştirirken anakartı değiştirince etkinlşetirmedi ???? :S
yha anakartta bir problem olcağını sanmıyorum sıfır ürün daha bugün geldi bşka bir crack ile yapınca etkinleşiyor ama o windowsun içindeki crack etkinleştirmiyor bunun nedenini merak ediyorum yoksa anakart gayet sağlıklı çalışıyor onu bir açıklayabilirseniz?
hiç de öyle değil bir orjinal windows u kurduğunuz zaman anakartın numarası gibi bir bilgi alır ve microsoft a yollar böylelikle kurduğunuz o işletim sistemi o anakarta yapışmış gibidir. dolayısı ile anakartı değiştirirseniz numarada değişir. Bir orjinal windowsu aynı anakarta sonsuz farklı anakarta 3 defa kurabilirsiniz. yani anakartınızı sadece 3 kere değiştirme hakkınız var.Gelelim crack a eğer crack yapıldıktan sonra anakart değişmiş ise yeniden crack yapmak gerekir.Ama önceki crack i kaldırmak gerekir.Böylelikle yeni anakart numaranızı microsoft a yollamış gibi olursunuz. ;)
evet crack işi tamamen anakart ile ilgilidir.Crack ve loaderlar da gördüğünüz anakart modelleri bunun içindir.
Crack'ler örneğin gigabyte anakartınızı asus'muş gibi gösterip microsoft'u kandırırlar.
vlla ben o windowsu bu benim bir yıl içindeki 4.ü anakartım ilk g31 sonra ikitane g41 değiştirdim sonra da p43 aldım + crack anakart değiştikten sorna hemen windows kuruldu v o zaman yapıldı yani şimdi o crack artık işime yaramaz mı? yada bşka bir sıkıntı mı?
ya niye merak ediyorsun demekki crack te sorun çıkmıştır.ama benimde başıma bfbc 2 de gelmişti.
sorun ise ben crack atınca kaspersky crack virüslü olduğu için siliyormuş...ama sende böyle bişe olcanı sanmıyorum.çünkü daha pcnde bişe yüklü değil.boş wer takma kafana...
vlla kardeş pc işleri benim çok kafama takılıyo tamamen kafamdaki soru işaretleri silinemz ise rüyama bile giriyo :D o yüzden şimdi anakartım problemli mi diye aklıam şüphe gelmeye başladım ? .herhangi bir problem yok :) kafanıza takmayın sadece tekrar format gerekecek umarım çok fazla bir şey yüklü değildi :) tekrar format ve crack o kadar :D Kendimce meşhur örneklerimden vereyim : Tabağa yeni yemek koymak için yıkaman lazım değil mi?*
bende pc ye mac yükleyene kadar 5 gece uyumamıştım :D sonunda yükledim ama pcnin bi yerleri yandı 4 sefer servise gitti :))) şimdi mac teması ile idare ediyorum (konuyla alakası yok )
- 1
- 2