Arkadaşlar ben sabah kalkıp pc'yi açtığımda "bazı" exe uzantılı dosyaları açmamaya başladı.Oyun yükleniyor ama açmaya çalıştığımda hiç bir hata da vermiyor oyunda açılmıyor.Bazı programları yüklüyor bazılarını yüklemiyor yani hiç hata da vermiyor setup penceresinide açımıyor.Bana yardımcı olabilir misiniz?
Windows'ta .exe Uzantılı Dosyalar Açılmıyor!!:(
yeniden başlat falan yapmana rağmen düzelmiyorsa:
Ccleaner programı ile bilgisayarını onarmayı dene.yada Registry Booster indir deneme sürümü onunla tarat.
Virüs programı ile güvenli kipte tarat.Spybot SD programı ile tarat.
Başka öneri aklıma gelmiyor.
SAĞ KİLİK YAPIP FARKLI ÇALIŞTIRA BASIP ÖYLE DENE BİR KERE BANA BİR OYUNDA ÖLE OLMUSTU ÖLE AÇIYODUM
Yeniden başlattım olmadı, Ccleaner ile onardım olmadı, kaspersky 2011 ile tarattım 23 trojan buldu temizledim olmadı, sağ klik yapıp farklı çalıştır yaptım olmadı.
NOT:exeyi açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde işlemlere geliyor ama 1-2 saniye sonra kapanıyor :((((
Kaspersky dosya açarken baya bi tarıyor sorun büyük bi ihtimal o Kaspersky'yi kaldırarak dene. Sırf bu sebepten BitDefender'a geçtim.
önceden avast kullanıyordum yine aynı sorun vardı kaspersky de sorun yok.
Arkadaşlar ben sabah kalkıp pc'yi açtığımda "bazı" exe uzantılı dosyaları açmamaya başladı.Oyun yükleniyor ama açmaya çalıştığımda hiç bir hata da vermiyor oyunda açılmıyor.Bazı programları yüklüyor bazılarını yüklemiyor yani hiç hata da vermiyor setup penceresinide açımıyor.Bana yardımcı olabilir misiniz?dosya seçeneklerine gir uzantılar ekle exe yi ekle
hiç bir şey olmuyorsa artık bir yerden bul cd ve at. internetten indir olmassa şimdilik korsan kullan cd ye yazdır dosyayı at formatını :)
Aynı sıkıntı bendede var kardeş bilgisayara kendi programları dışında attığım hiçbir exe yi çalıştırmıyo ne yapmam gerekiyorr YARDIM PLSS !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=lgvIZUoa-hQ buyur kardeşim senin hatanın aynısı ve %100 çözüm sırf senin için çözdükten sonra video çektim