Arkadaşlar uac yi açıp seviyesini arttırıyorum ama tamam deyince aşağıdaki hatayı alıyorum sizce sorun nedir?
Windows UAC Ayarını Değiştiremiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.EXE virüsü bulaşmış sanırım.
Masaüstünde yeni metin belgesi oluşturun ve aşağıdaki kodu içine yapıştırın:
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exe\UserChoice]
EXE virüsü bulaşmış sanırım.Olmadı malesef.Masaüstünde yeni metin belgesi oluşturun ve aşağıdaki kodu içine yapıştırın:
Daha sonra Farklı Kaydet deyip dosyayı .reg uzantılı olarak kaydedin. Dikkat edin doğru kaydettikten sonra simgenin farklı olması lazım. Sonra bu dosyayı çalıştırın ve Evet deyin. PC'yi yeniden başlatın. Artık sorun kalmayacaktır.
O zaman erişim sorunu olabilir.
aşlat>Çalıştır> control userpasswords2>Gelişmiş Sekmesine geçin>Gelişmiş kullanıcı yönetimi başlığı içindeki Gelişmiş'e tıklayın>Kullanıclar'a çift tıklayın>Admistrator'a çift tıklayın>Hesap devre dışı üzerindeki işareti kaldırın> Uygula>Tamam> Sistemi kapatıp açın> Administrator hesbaına girin ve buradan ayarlamayı deneyin.
Onuda denedim doğrudan system32 nin içindekini de denedim yine olmadı.
sistem orjinal mi ?satın mı aldın yoksa kopyamı?
Böyle bir sorun olmaz olmaz imkansız..........
Genelde sisteme tam yetkin olmadıgında böyle oluyor.Böyle bir sorun içinde kendini devre dışı bırakman gerekir.Adminastör yönetici ayarlarını bir kurcala.Birde orjinal olmayan sonradan yüklenen dil paketi buna neden oluyor bazen.