10-15 kere oldu bu CHIP'e girdimi önce Firefox çöküyor sonra bilgisayar mavi ekran veriyor.Neden böyle oluyor bu?Başka yerde olmuyor.
Windows'un CHIP'e düşmanlığı
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
enes3910-15 kere oldu bu CHIP'e girdimi önce Firefox çöküyor sonra bilgisayar mavi ekran veriyor.Neden böyle oluyor bu?Başka yerde olmuyor.belkide seni chıpten kıskanıyordur:)
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Niye kıskansın(Kendimi tutamadım bi ay mesaj atmayıp 1500 mesaj kalcaktımda 1501 oldu işte )Çok saçma geliyor bana.
Banlandı
5,024 mesaj
ne bileyim chıpte çok mu takılıyorsun ne yapıyorsun onu ihmal ettiğini düşünüyor olabilir
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Vakit kalmıyor ki şimdide kapanmadı çok şaşırdım.Kylie senin Nickin mi büyüdü eskiden kylie'ydi sanki.
Banlandı
5,024 mesaj
ben uğurlu gelmişimdirde ondan :)
evet nickin ilk harfini selçuk beye mesaj atıp büyük "K" ile değiştim.
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
Firefoxun flash player eklentisinde problem olduğu için çökebilir. Bazan bende de başka sitelere girdiğimde oluyordu.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj
firefox u silip baştan kurmayı dene sorunun çözülür
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj
Bende mavi ekran çıkmıyor ama Firefox ha bire çöküp duruyor hangi site olursa olsun ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır :)
Banlandı
5,024 mesaj
Sting_32Bende mavi ekran çıkmıyor ama Firefox ha bire çöküp duruyor hangi site olursa olsun ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır :)bu durumda hemen firefoxu kaldırıp yeniden kur düzeliyor.