arkadaşlar windows xp sp2 işletim sistemine sahibim ve dili türkçe ancak ben bunu ingilizce yapmak istiyorum. nasıl yapabilirm? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
windows'un dilini değiştirme
Böyle bir şey yapmana imkan yok
var diye biliyorum sag altta TR yazıyo ona tıkladığında dil seçeneği geliyo seç olmazsa derinlerde ara dil değiştirmeye çok müsait bi işletim sistemi
Windows_XP_Multilingual_User_Interface_Pack
adlı dosyayı indir onunla istediğin dile çevirebilirsin google da arat rahatlıkla bulursun
gökhan2413 dediği olabilir ama bunu cep telefonundan dil değiştirir gibi yapamazsınız o program değiştirebilir ama %100 değiştirir mi bilemem
bir de diğer yol
eğer dil menü çubuğundaki şeyden değişiyorsa benim ki niye değişmiyor hadi öyle değişse işletim sistemi alırken neden TR - İNGİLİZCE mi olsun diye soruyorlar o zaman !!!
pc trans arkadaşım senin dediğin windows un dilini deiştirmez yalnızca q klavye f klavye falan onları değiştirir.
gökhan 2413 arkadaşım dediğin programa bakıcam. cevaplarınız için teşekkürler.
Maalesef böyle bir şey yok diye biliyorum
http://download.microsoft.com/do ... c2b41efb/readme.htm burdan tek tek dil dosyalarına ulaşabilirsin fakat ing yok ama program olarak indirdiğinde ing seçebiliyorsun diye biliyorum hiç denemedim sadece bilgi