WİNDOWS'UN ORİJİNAL TAKİBİ

HPQ-User
22-05-2008, 12:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

CENGO sormuş:
WİNDOWS GÜNCELLEME YAPARKEN, KULLANDIĞIM YAZILIMIN ORİJİNAL OLMADIĞINI YAZDI. HER AÇILIŞTA BU YAZI ÇIKIYOR. BİR PROĞRAM YÜKLEYECEĞİMDE SAHTE DİYE İZİN VERMİYOR. "ORİJİNAL KULLAN" YAZISI ALT ÇUBUĞA YAPIŞTI VE GİTMİYOR. BU DURUMDA NE YAPABİLİRİM. ALDIĞIM YER YÜKLEME YAPMIŞ. ORİJİNALİNİ ALMAK ZORUNDA MIYIM?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
512 REME SAHİP
WİNDOWS XP KULLANIYORUM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Gurcell
22-05-2008, 13:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
311 mesaj

Oncelikle orjinal urun kullanmani tavsiye ediyorum.
Eger sana satarken isletim sistemide verdiyse hemen windowsu etkinlestir yada sistemi yeniden yukle ve o CD de bulunan CD-KEY'i yazarak kurulum yap. Isletim sistemi vermediyse; ya internetten crack yapacaksin (bunu tavsiye etmem cunku elbet yine ayni sorun karsina cikacaktir.) yada aldigin yere goturup durumu anlatip geregini yapmalarini isteyeceksin.
Yasal olmayan urunler icin daha fazla aciklama yapmayi pek dogru bulmuyorum o yuzden beni anlamani isterim.

Reborn91
22-05-2008, 13:40   |  #3  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

çeşitli crack yontemleri var ama anlatamam burada... HAyır onu kaybetmenin bir yolu yok windows un orjinal olmadıgı icin cıkıyor o program.. illegal paylaşım yasak o yüzden birşey diyemem ama crack warez sitelerine göz at orada bulursun

Banned
22-05-2008, 14:24   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Bilgisayar kasanız üzerinde  lisans anahtarının bulunduğu orjinal ürün sertifikası varmı?