arkadaşlar bu ayki net framework 3.5 aile paketi güncellemesi sırasında sorun yaşayan oldumu?Ben sinir hastası oldum da
adamlar hata kodu veriyorlar hata kodunun çözümünü bilen yok koskoca microsoft ta
windows update hakkında?
Zor oldu bende de kurması. Israr edince dayanamadı tabi, kuzu kuzu yüklendi :D
http://support.microsoft.com/kb/959209
buraya bir bak istersen
edit: NDP35SP1-KB958484-x64.exe dosyasını yükledim(umarım aynı şeylerden bahsediyoruz.) hiç sorun yaşamadı
diğerleri netframework 3.0 ve 2.0 için..
eltahirZor oldu bende de kurması. Israr edince dayanamadı tabi, kuzu kuzu yüklendi :Aynen bi kaç defa dene bendede hata vermişti.
e-eyuphttp://support.microsoft.com/kb/959209kb951847 den bahsediyorum
buraya bir bak istersenedit: NDP35SP1-KB958484-x64.exe dosyasını yükledim(umarım aynı şeylerden bahsediyoruz.) hiç sorun yaşamadı
diğerleri netframework 3.0 ve 2.0 için..
yok deli ettiler beni hata kodunu veriyorum daha çözümü yok diyolar
technet forumlarında da millet aynı hatayı alıp bağırınıyo daha çözüme ulaşan yok bende sinir oldum hepsini kaldırdım 1.1 le idare ediyom
ama yüklü olan 3.5 te artık kurulmuyor bakalım hayırlısı
nonpasarankb951847 den bahsediyorumO zaman sizi şuraya alalım, yeni açılan bir konu başlığı
yok deli ettiler beni hata kodunu veriyorum daha çözümü yok diyolar
technet forumlarında da millet aynı hatayı alıp bağırınıyo daha çözüme ulaşan yok bende sinir oldum hepsini kaldırdım 1.1 le idare ediyom
ama yüklü olan 3.5 te artık kurulmuyor bakalım hayırlısı
Bu dediğiniz güncelleştirmeler bana gelmedi.
Yüklü güncelleştirmelere de bakıyorum yok.
Biraz detaylı anlatır mısınız ?
Pc'yi aldığımda net framework 3.5 SP1 ile kurulu geldi.
Güncelleştirme gelmelimiydi sizce ?
ugurtokayBu dediğiniz güncelleştirmeler bana gelmedi.bu koddan sizde yüklü olup olmadığını anlayabilirsiniz yüklü güncelleştirmelere gidip arama satırına kodu yazın
Yüklü güncelleştirmelere de bakıyorum yok.
Biraz detaylı anlatır mısınız ?
Pc'yi aldığımda net framework 3.5 SP1 ile kurulu geldi.
Güncelleştirme gelmelimiydi sizce ?
Comodo Firewall kullanıyorum.
Devre dışı bıraktım,tekrar güncelleştirmeyi denedim ama "güncel" diyor başka bir şey demiyor.
Nasıl iş,anlamadım ?
selam arkadaslar halen yok bir sey güncelemiyor her seferinde bakiyorum diyorki suanki en yeni aktuel diyor ama ortalikda vista service pack 2 yok neden acaba