Microsoft - Windows Mart 2010 Update (Güncelleştirmesi)
Microsoft , İşletim sistemleri ve yazılımlarındaki açıkları yamalamak için hazırladığı güncelleme paketlerini, her ayın 2. salısında,sunucusundan sistemlere düzenli olarak aşılama (güncelleme) gerçekleştirir. Geçtiğimiz ay (Şubat 2010) 13 yama 26 açığı kapatacak yamadan oluşuyordu.
Mart 2010 - Microsoft - (Windows) Update ile (Güncellemelerinde) bu ay: 8 önemli açık kapatılması bekleniyor.
Güncellemenin önemli paketi, bu ay Windows ve Office yazılımları için geliyor.
Microsoft ( Windows XP) İnternet Explorer'da, VBScript ve Windows yardım dosyalarından zararlı komut istemi F1 Vulnerability in VBScript Could Allow Remote Code Execution de son güvenlik kodlarıyla güncellenmesi gerçekleştirilecek.
Microsoft Security Bulletins to be issued: March 9, 2010 (March 10, 2010, at 11:00 AM Pacific Time (US & Canada)
TechNet Webcast: Microsoft March Security Bulletins
CHİP ONLİNE
Windows Update - Mart 2010 >>>
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
yakında yamaları MS'ten önce bildirmeni bekliyorum bu gidişle
yakında yamaları MS'ten önce bildirmeni bekliyorum bu gidişle
Bilgi resmi siteye geçmeden duyurmam için, bağlantı linkleri vermememi gerektirecekti, bu yüzden bir kaç gün daha beklemeyi meyledim hepsi bu. :) İstersen Nisan için toplanan güvenlik raporlarını ve düşünülen yama yol haritası konusunuda hazırlaya(y)lım :)> Şu kadar ayrıntı ; , Nisan biraz daha kritik geçecek ... : )
Henüz tam ayrıntılı bir güncelleme ayrıntısı yayımlanmadı da , ve aslında yarını bekliyor..Konu sadece güncelleme şeması ekleyebiliriz, yoksa bilgide değişiklik negatif : )
Sevgiler...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Daha güncellemeler gelmeden bildiriyorsunuz ya gerçekten bravo!