selam arkadaslar ben pc ye format attım pc nin yanında gelen drivercdsini yükledim fakat aygıt yöneticisinden bakıyorum ''bu aygıtiçinsürüvü yüklenmemis'' yazıyor hem elle tarıyorum driveri cd niniçindehemde çevrim içi olarak tarıyorum fakat bu aygıt için driverzatenyüklü diyor ne yapıcam şimdi ben vista homepremium 32 bit başınakırmızı nokta koyduklarım yüklenmemis olanlar SP ler yüklenmedi daha
windows vista driver sorunu
ya yanında gelen driver cd sini kurdum ama yine aynı
O kırmızı nokta koyduklarınızın yüklenmemiş olduğunu nasıl tespit ettiniz? Yüklenmiş ki o sürücüler. Ayrıca CD'deki eski sürücüleri yüklemek yerine güncel olanları üretici sayfalarından indirerek kurmanızı öneririm.
O kırmızı nokta koyduklarınızın yüklenmemiş olduğunu nasıl tespit ettiniz? Yüklenmiş ki o sürücüler. Ayrıca CD'deki eski sürücüleri yüklemek yerine güncel olanları üretici sayfalarından indirerek kurmanızı öneririm.evet yüklenmiş. konuya ilk baktığımda resmi büyütmeden bakmıştım. şimdi dikkat ettim de yüklü gözüküyor. yüklenmediği kanısına nereden vardınız?
evet yüklenmiş. konuya ilk baktığımda resmi büyütmeden bakmıştım. şimdi dikkat ettim de yüklü gözüküyor. yüklenmediği kanısına nereden vardınız?ya arkadaslar yazının tamamını okumamıssınız galiba bakın ''bu aygıt için sürücü yüklenmemiş'' yazıyor diyorum onlara tıkladığımda bu yazıyor işte 1 tanesinde resimmSon Düzenleme: AleXMeRcEr ~ 11 Aralık 2009 17:27
arkadaslar simdi ben sp1 sonra sp2 falan yükliyeyimmi? bi sorun olurmu
Anakart sürücülerini üretici sitesinden indirip kurun. Servis paketlerini de yükleyebilirsiniz, birşey olmaz.
driver genius professional editiondan arattırdım ve güncellemesi olan herseyi güncelledim chipset, ethernet, ağ, fala filan iste ama hala aynı seyi yazıyor driver scannerden baktım bütün driverler güncel yazıyor... pc demi sorun var yoksa gerçektenmi driver yuklu değil anlamadım nerden bakarsam bakşm driver zatrn yüklü ve güncel sürümü diyor anlamadım gitti