arkadaşlar benim pc win vista.. ancak bilgisayarın yanında 2 cd verdiler biri nvidia ekran kartı cdsi biride MSI yazıo.. ancak MSI yazan cd yi pc ye taktığımda işletim sisteminizle uyumlu değildir yazıo.. nasıl format atcam yaaa....
Windows Vista Fotmat CDsi yokkk???helppp
Merhaba,
Arkadaşım bir arkadaşından falan Windows Vista Home Premium DVD'si bul ve kurulum yaparken kendi Vista seri numaranı gir. Birde bilgisayarın hazır bir bilgisayarsa veya dizüstü bilgisayarsa yanın mutlaka bir işletim sistemi DVD'si ya da ürün kurtarma (recovery) DVD'si vermişlerdir.
bence sen format işine hiç girme çünküü pc hakkında pek bilgin yok galiba nvidia yazan ekran kartının cd si msı yazanda anakartın cd si sen markalı bir pc almadıysan sana vista dvdsi vermezler toplama bilgisayarlara genelde korsan işletim sistemleri kurarlar tabii eger sen extra para ödemediysen
toplama almadıysan kasanın üzerinde windows wista keyin vardır herhangibir pc ciye gir wista sidisi iste al sonra kur kurarken kendi şifrenle dene ama eger kurulu almadıysan teknik servise kurdurduysan senin keyinin veya wista cd nin üzerine yatabilirler aldıgın yerde başka teknisyen varsa bu sorunu bildir