Arkadaşlar öncelikle ilk mesajımı soru olarak atmamın çok uygun olmadığını biliyorum. Fakat bu problemi web üzerinden araştırırken en çok sonuç aldığım site burası olduğu için üye olma gereksinimi duydum. Bu açıdan tüm kullanıcılara teşekkür ederim problemler konusunda bir çok soru işareti kafamdan bu sayade kalktı.
Samsung R510-BS02TR model 4 gün önce aldığım laptop;
İş.Sistemi Windows Vista Home Basic
İşlemci Intel® Core™ 2 Duo P8400
L2Cache 3 MB
FSB 1066 Mhz FSB
Clock Speed 2.26 Ghz
Chipset Intel GM45 + ICH9M
Bellek 3 GB (1x2048, 1x1024)
Sabit Disk 250 GB 5400 Rpm
Zaten burda tek sorun içinde hazır olarak kurulu olan Vista Home Basic sistemi. Çıktığı günden beri XP Pro kullanan bir kullanıcı olduğum için en başta sistemi xp ye çevirmeyi düşündüm. Fakat vistada çok iyi olan görüntü xp de yazılımları yüklememe rağmen soluk gözükmeye ve sistemde tutarsızlık oluşmaya başladı.
Vista Home Basic de "ASP" için gereken iss in bulunmaması problemin başladığı nokta.
Peki bu forumlarda gördüğüm "Win Vista" için "Iss server kurulumu" başlıklarında görüntü resmi alınan bilgisayarlarda kullanılan vista nın çeşidi nedir? Yada Win Xp de görüntüyü vista kadar net alamamamın sebebi nedir? Win Vista Premium yüklemem durumunda ISS problemini çözebilirmiyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.