Windows Vista Home Pre Etkinleştirme sorunu

ersans
04-02-2009, 22:52   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj

arkadaşlar bilgisayarımın recovery cdsi harddiski kafasına göre bölüyor diye gittim mahallededeki pcciden bi vista home pre cd si aldım(adamın cdsi orjinaldi ondan bana kopyaladı)(Adam normalde sahtecilik olcak diye vermedi ama laptopun altındaki bandrolü gösterince kopyaladı)
onla sistemi kurdum. kurarken kendi laptopumla verilen keyi kullandım. pcyi kuralı 3 gün oldu etkinleştirin diyor ve internetle etkinleştirme seçeneği yok illa microsoftu aramak zorundamıyım?Lütfen şu sorunuma bir çağre bulurmusunuz?Ağlıyor
Laptop: Asus X51R

buda resim
[URL=http://img27.imageshack.us/my.php?image=etkinletirmemn1.jpg][/URL]

_cypher_
04-02-2009, 23:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,389 mesaj

mevcut sistemi silip tekrar aynı dvd ile vistayı kurun ancak kurulumu yaparken dvdyi aldığınız yerin cdkeyini kullanın windows kurulduktan sonra bilgisayarıma sag tıklayıp ozelliklere girin en altta urun anahtarını değiştire tıklayıp kendi cd keyinizi girin sorun kalmaz

Banned
05-02-2009, 01:40   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj
_cypher_
mevcut sistemi silip tekrar aynı dvd ile vistayı kurun ancak kurulumu yaparken dvdyi aldığınız yerin cdkeyini kullanın windows kurulduktan sonra bilgisayarıma sag tıklayıp ozelliklere girin en altta urun anahtarını değiştire tıklayıp kendi cd keyinizi girin sorun
tamamen katılıyorumBeğendim

Batıkan Doğan
05-02-2009, 01:52   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj

Aslında Asus'un verdiği Recovery DVD'si sabit disk bölümlerini kafasıda göre bölmüyor. Kurulumdan önce sana üç seçenek sunar. Bunlardan ilkini seçip kuruluma devam edersen sadece C sürücünü biçimlendirip kurulum yapar. Diğer sürücülerin normal kalır.

Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 05 Şubat 2009 01:53
ersans
05-02-2009, 11:30   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
235 mesaj

tmm arkadaşlar sorun halloldu cevaplarınız için teşekkürler