Karşıdan Yüklenenler ve Kaydedilen Oyunlar Klasörleri neden böyle ? Bu sorunu düzeltebilir miyim ?
Windows Vista Klasör Simgeleri Sorunu
lütfen gereksiz konular açmayalım arkadaşlar gerçekten bilgsayarı bozuk birinin linki yeni konulardan aşağı ine ine buradan kayboluyor arkadaşı kimse farkedemiyor adam yardım alamıyor lütfen bence bu bir sorun değildir
özür dilemene gerek yok hatta seni kırdıysam ben özür dilerim sadece daha dikkatli olmamız gerekiyor
adam chip dergisinin forumunda dövmeci arıyor onu gördüm sinirlendim sana patladım takrar özür dilerim kusura bakma
şunu bir deneyin:klasöre sağ tıklayın, özellikler,özelleştir,"varsayılanı yükle"ye basın.
ayrıca roadrunner yaptığın ayıp..
burada yazdığım 3 makalenin linkini veriyorum incele sanırım biri derdine derman olacaktır
Vistanın kendi yeşil klasörlerinden oluşturmak
kişisel klasörlerinizden bazıları kayıp
[url=https://www.chip.com.tr/blog/nonpasaran/ikonlariniz-duzgun-goruntulenmiyor_3017.html]İkonlarınız düzgün görüntülenmiyor
konu konudur biz bildimizi yazalımda :))eğer simge deişyorsa hedef klasörü windows system32 klasörüne gierek shell yazan orda simge klasörü var istedin simgeyi seçebilrisn ordan windowsun kendi warolan simgeleridir..