merhaba ben bilgisayarda güvenlik konusuna çok önem veriyorum önceki kullandığım pc virüsler yüzünden kulanılmaz hale gelmişti şuan lisanslı bir antivirüs programı kullanıyorum ama yeterli görmüyorum işletim sistemindeki tüm güvenlik unsurlarını olabildiğince maksimum düzeyde tutmaya çalışıyorum şuan vista servis pack 1 i yüklemekte kararsızım bunu yüklersem bilgisayar güvenliği artarmı yoksa boşuboşuna yermi işgal eder ayrıca bunu yüklemem pc.nin diğer işlevlerinin herhangibirisine olumsuz etkide bulunurmu? konu hakkında fikir belirtirseniz sevinirim
Windows Vista Service Pack 1
Güvenlik arıyorsan kesinlikle yüklemeni öneririm.Vista sp1 ile daha güvenli hale geldi zaten sp1 çıkmadan önce vistanın önerilmeme sebeplerinden biri güvenlik açıklarıydı.Ama vistada güvenlik arıyorsan sp1 kurmalısın.Çok yer işgal etmez bilgisayarıda kasmaz olumsuz etkisinede ben daha rastlamadım.
Microsoft'un geliştirmek için aylarca uğraştığı bu devasa güncelleme paketini şu an her Vista kullanıcısı kurmuş olmalı. Kurulumdan korkmanız için hiç bir sebep yok şu an. Vista SP1, kaput altında birçok değişiklik yapmaktadır ve güvenlik de bunların arasındadır.
merhaba; vista sp1 windows vista işletim sisteminin gerek güvenlik açıkları konusunda gerekse windowsun daha stabil çalışmasında gerekli olan bir araç
vista sp1 ile tabiki windows daha güvenli bir hale gelmiş oluyor
sp1 in yüklenmesi sisteminize ait hiç bir sorun çıkarmayacaktır.
gönül rahatlğı ile sisteminize kurabilirsiniz.
internette çeşitli yerlerde vista service pack 1'i yükleyip sonrasında ise daha önce karşılaşmadığı sorunlarla karşılaştıklarını yazanlar var.