Arkadaş program istemiş önerdik birimiz media player demişken diğeri winamp demiş gibi ikisi de aynı işi yapıyor ama kullanıcı tercihi işte tartıştığımız bu boş mevzu yani
Windows Vista Tema ile ilgili sorular !!
- 1
- 2
evet boş şeyler için birbirimizi kırıyoruz :(:(böyle konularda tartışmak bana çok saçma geliyor.
Aynen gereksiz mevzu kullanacak arkadaşa hayırlı olsun kendi belki başka program bulmuştur artık onu konuşuruz :D iyi akşamlar.
vista glazz yaptığı değişiklikleri geri alabiliyor sanırsam
vistaGlazz ile tema değiştirdikten sonra 24 saat geçmeden bilgisayarım formatlık olmuştu. Bende tavsiye etmiyorum.
Tavsiyem TuneUp Utilities.
Tema yüklemek için UxStyle Core indirin. Hem bedava, hem de kullanımı kolay. Temanın üstüne çift tıklıyosunuz tema uygulanıyo.
Ayrıca VistaGlazz ı ben de denedim bilgisayar çökçekti zor kurtardım
VistaGlazz ı hiç tavsiye etmiyorum bilgisayarınızı kurtaramazsınız...
VistaGlazz kullanmayı bilmeyen kullanmamalı bende bikeresinde denemiştim ama temamı klasik Windows temasına çevirmekten başka birşeye yaradığını görmedim.Düzeltmen için sağol ama sonuçta ne söylemek istediğimi anlayabilmişsin ki doğrusunu yazma zahmete girmişsin bu arada bence bilmeyen kullanmasın
Bu arada:fireware değil freeware :D dil sürtüşmesi sanırım :
bu konuyu gördüm de içim rahatladı : )
bu tema hataları xp de ve vista da çok oluyor...peki ya yeni çıkan bir işletim sistemi : windows 7 de oluyor mu ?
windows 7 de böle hatalar yok ,buna benzer hiçbir hata yok !!! tema yüklücekseniz sadece , bir dosyaya iki kez tıklayınca tema değşiyor (sesler , resimler , ekran koruyucusu , güç seçenekleri )
geçmenizi öneririm : )
- 1
- 2