windows vista ultima service pack 2 yorumlar

nadir akdag
13-10-2009, 11:00   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
204 mesaj

vista kullanan arkdaşlar servis pack 2ile ilgili yorumlarınızı yazarmısınız.

kirpikral123
13-10-2009, 11:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
772 mesaj

Vista tarihin tozlu sayfalarında microsoft için bir kara leke olarak kalıcaktır.Her zaman ileriye doğru giderken o eski defteri açıp hatalarından ders almayı akıl edeceklerini umuyorum.Önce sp1 geldi değişen bir şey olmadı,şunlar var bunlar iyileşti diyenler oldu ama ben bunlara inanmıyorum vista asla eski hantal aşırı sistem gereksinimi duyan işletim sistemi çizgisinden çıkamadı.Sp 2 geldi guzel olur dedim tum umutlarımı ona bağladım buda boşuna çıktı,şimdi karalar bağladım...Gel kardeş senide mac kullanıcı yapalım bilgisayar kullanmak neymiş o zaman gör.Bir 40gb ayır amc için bilgisayarında kur ona hayatını yaşa vistayı yada xpyi özlerim diyorsan onu silmene gerek yok.Yok ozlemem diyorsan at sil gitsin benim yaptığım gibi...

anlucki
13-10-2009, 11:41   |  #3  
Taze Üye
14 mesaj

Ben de sp2 den umutluydum. Performans artışı olacak diye kurdum ama cok fazla degisen bişey olmadı.Yine de kurmakta fayda var. .

nadir akdag
13-10-2009, 11:52   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
204 mesaj
Alıntı: kirpikral123  
Vista tarihin tozlu sayfalarında microsoft için bir kara leke olarak kalıcaktır.Her zaman ileriye doğru giderken o eski defteri açıp hatalarından ders almayı akıl edeceklerini umuyorum.Önce sp1 geldi değişen bir şey olmadı,şunlar var bunlar iyileşti diyenler oldu ama ben bunlara inanmıyorum vista asla eski hantal aşırı sistem gereksinimi duyan işletim sistemi çizgisinden çıkamadı.Sp 2 geldi guzel olur dedim tum umutlarımı ona bağladım buda boşuna çıktı,şimdi karalar bağladım...Gel kardeş senide mac kullanıcı yapalım bilgisayar kullanmak neymiş o zaman gör.Bir 40gb ayır amc için bilgisayarında kur ona hayatını yaşa vistayı yada xpyi özlerim diyorsan onu silmene gerek yok.Yok ozlemem diyorsan at sil gitsin benim yaptığım gibi...
denemek isterdim ama ben bilgisyar programcısıyım visual studio kullanıyorum
yorum için teşşekkürler

ExFactoR
15-10-2009, 19:30   |  #5  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

SP1'den pek bir fark göremedim.. Şuan Vista SP2 Ultimate kurulu ama sırf ablam istediği için :)

ismet35
15-10-2009, 19:50   |  #6  
ismet35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,037 mesaj

SP2 de pek fazla performans farkı yok ama kurmalısınız,
ama W7 kursanız daha da güzel olur.

SP2 Yenılıkleri.
Bir dizi güvenlik ve diğer düzeltmelere ek olarak, aşağıdaki yeni özellikler de eklenecektir, ayrıca Internet Explorer 8 dahil edilmedi:

• Windows Search 4.0 (şu anda SP1 sistemleri için tek başına güncelleştirme olarak kullanılabilir).
  • Bluetooth 2.1 Kablosuz desteği için Özellik Paketi ekler.
  • Blu-ray ortamı üzerine veri kaydı Depolama için Windows Özellik Paketi sağlar.
  • Windows Connect Now (WCN) ile Wi-Fi yapılandırmayı basitleştirmek.
  • Aktif Wi-Fi bağlantılarıyla devamı için destek iyileştirildi.
  • exFAT dosya sistemi için UTC zaman desteği sağlar, hangi zaman dilimleri doğru dosya senkronizasyonu çapraz sağlar?
  • ICCD/CCID akıllı kartlar için destek.
  • VIA 64 bit işlemciler için destek.
  • Yüksek tanımlı içerik akışı için ses ve video performansını artırır.
  • Windows Media Center (WMC) için TV içerik korumasını artırır.
  • İyileştirilen güç yönetimi ilkesi, bazı yapılandırmalarda orijinalden %10 daha fazla verimlilik sağlar.
Windows Vista Service Pack 2, şu an için DirectX 11'i içermiyor ancak Windows 7 çıktıktan sonra Windows Vista için yayınlanacaktır.

KAYNAK : VİKİPEDİ

Son Düzenleme: ismet35 ~ 15 Ekim 2009 19:53
farukdgn
15-10-2009, 20:39   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

Mac pc'ye yüklenebiliyomuki :) internetten falan mı indiriyosunuz?

OSMAN BAĞÇEVAN
16-10-2009, 03:43   |  #8  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

internetten indirmeyecekte nerden indirecek :D

mesut_illegal
16-10-2009, 09:39   |  #9  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

Sizi bilmiyorum ama benim bilgisayarımda vista sp2 xp'den daha kararlı ve tutarlı çalışıyor.