Merhaba.
Orjinal "Windows Vista Ultimate 64 Bit" satın aldım.Üzerindeki seriali girdiğimde bana 3 gün deneme sürümünden bahsediyor.
Ama sitesinden "doğrumala" sekmesini kullandığımda ORJİNALDİR diyor.
Orjinal mi Orjinal değil mi onu anlamadım? :
Merhaba.
Orjinal "Windows Vista Ultimate 64 Bit" satın aldım.Üzerindeki seriali girdiğimde bana 3 gün deneme sürümünden bahsediyor.
Ama sitesinden "doğrumala" sekmesini kullandığımda ORJİNALDİR diyor.
Orjinal mi Orjinal değil mi onu anlamadım? :
Bilgisayarıma özelliklerine baktığında orda ne yazıyor. Herzaman orjinal windows sürümü kullanın gibi bişey yazması gerek.
Muhtemelen henüz ürün aktifleştirmesi yapmadığınız için öyle demiştir. İnternete bağlandıysanız ve artık o uyarı çıkmıyorsa, ürün kendini aktifleştirmiş olabilir. O yüzden merak etmeyin. İhtimal üç gün sonunda Windows açılmazsa, aktifleştirme gerekiyor filan derse, telefon ile aktifleştirip kullanabilirsiniz.
Doğru Yanıt eltahir'den!eltahirMuhtemelen henüz ürün aktifleştirmesi yapmadığınız için öyle demiştir. İnternete bağlandıysanız ve artık o uyarı çıkmıyorsa, ürün kendini aktifleştirmiş olabilir. O yüzden merak etmeyin. İhtimal üç gün sonunda Windows açılmazsa, aktifleştirme gerekiyor filan derse, telefon ile aktifleştirip kullanabilirsiniz.
Windows orjinalliğini kabul etmesi için sizin aktifleştirme yapmanızı bekler.