Merhaba.
Orjinal "Windows Vista Ultimate 64 Bit" satın aldım.Üzerindeki seriali girdiğimde bana 3 gün deneme sürümünden bahsediyor.
Ama sitesinden "doğrumala" sekmesini kullandığımda ORJİNALDİR diyor.
Orjinal mi Orjinal değil mi onu anlamadım? :
Merhaba.
Orjinal "Windows Vista Ultimate 64 Bit" satın aldım.Üzerindeki seriali girdiğimde bana 3 gün deneme sürümünden bahsediyor.
Ama sitesinden "doğrumala" sekmesini kullandığımda ORJİNALDİR diyor.
Orjinal mi Orjinal değil mi onu anlamadım? :
Bilgisayarıma özelliklerine baktığında orda ne yazıyor. Herzaman orjinal windows sürümü kullanın gibi bişey yazması gerek.
Muhtemelen henüz ürün aktifleştirmesi yapmadığınız için öyle demiştir. İnternete bağlandıysanız ve artık o uyarı çıkmıyorsa, ürün kendini aktifleştirmiş olabilir. O yüzden merak etmeyin. İhtimal üç gün sonunda Windows açılmazsa, aktifleştirme gerekiyor filan derse, telefon ile aktifleştirip kullanabilirsiniz.
eltahirMuhtemelen henüz ürün aktifleştirmesi yapmadığınız için öyle demiştir. İnternete bağlandıysanız ve artık o uyarı çıkmıyorsa, ürün kendini aktifleştirmiş olabilir. O yüzden merak etmeyin. İhtimal üç gün sonunda Windows açılmazsa, aktifleştirme gerekiyor filan derse, telefon ile aktifleştirip kullanabilirsiniz.Doğru Yanıt eltahir'den!Windows orjinalliğini kabul etmesi için sizin aktifleştirme yapmanızı bekler.