Asus f3jc kullanıcısıyım,geçen hafta bilgisayara format attım,ama formattan sonra ne zaman update etmeye kalksam devamli 80004005 hata kodunu veriyor ve yüklemeyi durduruyor,yardımcı olursanız sevinirim
Windows Vista Update Sorunu Kod 80004005
başlattan çaçlıştıra gel ve buraya services.msc yaz çıkan bölümde otomatik güncelleştirmeler sevisini çift tıkla ve durdur sonrasında windows klasörü altında bulunan softwaredistrbution klasörünü yeniden adlandır örneğin sonuna .old uzantsını getir sonrasında hizmetler bölümünden tekrar otomatik güncelleştirmeler servisini başlat ve bu şekilde tekrar dene
kolay gelsin
Cok tskrler halletim,cok cok hem de tskr
sternRicaBende yeni vista kurdum aynı hatayı aldım.dediğiniz gibi dosya adını değiştirdim sonuna .old koydum ama olmadı başka ne yapabilirim acaba
güncellemeyi gizledim sorun çözüldü
abi Window vistamda artık ne olduysa sanırım virüs girdikten sonra Oldu Kod:80070424 Windows Yeni güncelleştirmeleri arayamadı uyarısını alıyorum manuel yapmaya çalışıyorum onada izin vermiyor oto yap diyorum Güvenlik Merkezi tomatik Güncelleştirme ayarlarını değiştiremiyor diyor :.:( Ben Gözümü Kararttım Gidip 2 Tane çakıcam Bill gatesin ağzına yüzüne yetti be ::DDD
Abiler bi yardım edin
ya ben vista home premium kullanıyorum.. ancak çalıştır nerde bulamıyorumm... lütfen cvp.. benimde güncelleştirmeler olmuo çünkü..
nefret__14ya ben vista home premium kullanıyorum.. ancak çalıştır nerde bulamıyorumm... lütfen cvp.. benimde güncelleştirmeler olmuo çünkü..Başlat > Tüm Programlar > Donatılar'a girip "Çalıştır"a ulaşabilirsin.
ya dediğiniz herşeyi yaptım ama olmadı.. yine windows güncelleştirmeleri denetleyemiyor yazdı.. napcam yaa..
Sorun türktelekom dnsleri çözmemesinden kaynaklanmaktadır.
vista için TCP/IPv4 e girerek
Aşağıdaki DNS sunucu adrelerini kullan seçeniğini işaretleyin.
Tercih edilen Dns sunucu : 195.175.39.39
Diğer Dsn sunucu : 4.2.2.1 girin.
ve updateleri yapın.işlem tamamdır ;)
arkadaşlar bende vista home premium kullanıyorum güncelelmede kod:80244019 sorunu war güncelle diyorum güncelleyemiyor nenden acil cevap weririseniz sevinirim
umut10tmarkadaşlar bende vista home premium kullanıyorum güncelelmede kod:80244019 sorunu war güncelle diyorum güncelleyemiyor nenden acil cevap weririsenizBu sorun için birçok cevap var yabancı forumlarda:1. Sunucuların dolu olması nedeniyle daha sonra tekrar deneyin.
2. DNS sunucusu kullanıyorsanız iptal edip DNS almayı otomatik yapın.
3. Buna sebep olan bir solucan; güncel bir güvenlik yazılımı ve "Malwarebytes" ile sisteminizi tarayın ve bunu güvenli modda yapın.Ağırlıklı olarak buna DNS sunucusu solucanının sebep olduğu yazılı, yani iki ve üçüncü maddeler birbiriyle ilişkili gibi.
Bunları bir kontrol edin bakalım.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 14 Haziran 2009 03:18