Merhaba Arkadaşlar
Sorunum çok karmaşık arkadaşlar :)
Packard Bell Mx67 marka laptopum var pc geldiginde vista home premium kuruluydu.Bi süre kullandım vistayı ama masaüstü pc im le network baglantısı kuramadıgm için formatlayıp xp kurdum.Xp varken hiç bir sorun yoktu rhatlıkla dosya ve yazıcı paylaşımı yapabiliyordum.Dün laptopuma vistayı tekrar kurdum ve networkte 2 bilgisayarı baglamaya calısıyorum(bu arada desktop pcm de Windows Xp Professional kurulu)Herneyse bir türlü başarılı olamıyorum vistada cok yeniyim 1 ayı gecmemiştir kullandgım daha dogrusu bunda xpde oldugu gibi ag shirbazından ag kurmak şeklinde bi işlem yok cok karmaşık..Forumu karıstırmadım sanmayın hatta bir cok forum gezdim ama bu soruna net bir cevap yok kullanıcıların kendilerine göre buldukları çözümler var ama hiç biri etkili olmadı:s suanda 2 bilgisayarda birbirini görmemekte ama fifa,cs gibi oyunları landan cok rahat oynayabiliyorum bi sorun yok o kısımda..
Sizlerden istedigim sorunumda bana yardımcı olmanız bu 2 bilgisayarı arada dosya transfer edecek hale nasıl getirebilirim? şimdiden teşşekkürler..
Bu arada masaüstü pc usb den dizüstü pc de ethernetten baglanıyor.