Windows vista

kloster
01-05-2013, 21:34   |  #1  
kloster avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
388 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

Arkadaşlar öncelikle merhaba ve şunu belirtiyim siz söliceksiniz çünkü windows vista bölümüne kimse girmyior genelde bende buraya açmak istedim özür dilerim .

Şimdi arkadaşlar ben windows8 kullanıyorum ama pek ısınamadım birde bilgisayar yerine geldiğimde diskler filan gözüküyor ama benim CD DVD sürücüsü gözükmyüor drıver da bulamadım sorun oldu vista ve windows7 sorun yoktu her neyse işte o yüzden işletim sistemi değiştirmeye karar verdim hemde baya bi program olu arındırıcam pc yi şaşırıcaksınız ama windows vista yüklemek istiyorum neden diye sorcaksınız zevk meselesi daha hoş duruyor bide kasma filan olmuyor heralde sistemi düşük olanlarda yapıyor bir kere daha yüklemiştim hiç sorun olmamıştı sizden isteğim elinizde windows vista 64 bit ultima yada pro varsa link verebilirmisiniz iso dosyasını sp2 olsa harika olur :)

İllegal paylaşım yasak ama hani bilenler özel mesaj yollabilirse çok memnun olurum iyi akşamlar :)

game_man
04-05-2013, 08:42   |  #2  
game_man avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
64 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012

arkadaşım aslında windows8 çok güzel bi iştetim sistemi.
ben geri dönme derim.
o dvd sürücüsünün gözükmemesi bendede oldu. kasayı açtım. sürücünün kablolarını çıkarıp taktım sorun düzeldi.
pc arındırmak istiyorsan chram bar dan ayarlar kısmında bilgisayar ayarlarını değiştire tıkla. genel kısmında "her şeyi kaldırın ve windowsu yeniden yükleyin" diye bir kısım var. isteğini oradan gerçekleştirebilirsin.
ama ben illa vista ya döncem diosan özel bi hesabını yolla bana.

kloster
04-05-2013, 18:42   |  #3  
kloster avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
388 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

Allah razı olsun ama başka yerden windows vista x64 buldum şimdide dvd gözükmyüor bilidğin fibi ama bisota ve aygıt yöneticisinde gözüküyor ama cd dvd taktığımda hiç birşey olmuyor ve bilgisayrıdma sadece c ve d gözüküyor yardım

game_man
05-05-2013, 13:00   |  #4  
game_man avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
64 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012
Alıntı: kloster  
Allah razı olsun ama başka yerden windows vista x64 buldum şimdide dvd gözükmyüor bilidğin fibi ama bisota ve aygıt yöneticisinde gözüküyor ama cd dvd taktığımda hiç birşey olmuyor ve bilgisayrıdma sadece c ve d gözüküyor yardı
 

dediğimi yap işte. kasayı aç. dvd sürücüsünün kablosunu çıkarıp tak sorun düzelir. bunu hem kendimde hem de bir arkadaşta denedim oldu. bi dene bence.