arkadaşlar bana vista lazım da ben bunu nereden bulabilirim bana bu konuda bi adres gösterek arkadaşlardan ayardım bekliyorum
windows vista
satın alacaksan alışveriş sitelerine bak
korsan kullanacaksan google bak
google da nasıl bulabilirim
trinitygoogle da nasılklavyen ile windows vista yaz, sonra o yazdığın yerin altındaki "Google'da Ara" butonuna bas. bunuda mı bilmiyorsun?
ben ondan daha fazlasını biliyorum arkadaşım fakat senin bilmediğin o kadar çok şey var ki bilseydin soruma böyle ana okulu terk biri gibi cevap vermezdim kendini çok akıllı sayma
her googla yazan istediğini bulsaydı işletim sistemleri binlerce dolara satılmazdı sen hem bilgisayardan anlamıyon bide hukuk, işletme ve ekonomiden de anlamıyon öyleyse ne demeye cevap yazıyon olaya sanal hırsızlık gözü olarak bakıyorsan sen ahlaki değerlerden de anlamıyon ve emeğe saygı nedir onuda bilmiyon telif haklarındanda anlamıyon ne demeye yaşıyon
microsoftun internet sitesinden alabilirsin. ayrıca hepsi burada.comdan yada her hangi bir teknoloji marketinden teknosa olabilir teknolojix olabilir.
haklısın arkadaşım sana teşekkürler eolos.sizin gibi akıllı insanların yanında daha dün medeniyetle tanışanları görmek bana ters geliyor goole ile ilgili sorduğum soruya bi bakın bide kendini bilmez(elazigli) cahilin verdiği yanıta bide benim ona verdiğim cevaba bakın böylelerini fuara göndersen maymunlar bir hafta tatil yapar yapmazsa maymunlar bu gibi tiplerin yanında 1 sene staj yapar size teşekkürler..
aldım tamam kardeş teşekkürler saint eline sağlık
şimd arkadaşa o kadar saymıs sövmüşün ekonomi hukuk dersi vermişsin. Emeğe saygı demişsin de? Neden vistayı hala google da aramaya karar kılmısın onu anlamadım. Ondan önceki cevaplarda vistayı nerelerden satın alabileceğin hukuki kanuni ve emeğe saygı çerçevesinde cevaplanmış. Senin sorun : Google da nasıl bulabilirim. Arkadasın cvabı da bu soruya en mantıklı cevap google a gir. microsoft vista yaz google da ara :D ben başka türlü bi google arama yöntemi bilmiyorum. Ha senn amacın eneğe saygısızlık yapıp, hukuki hakları hiçe sayıp vistayı korsan olarak indirmekse kusura bakma burası chip :) kimse sana forumda al bu vistanın krsan linki demez. ama hala korsn arıyorsan google gir :) "microsoft vista warez indir" yaz yaklasık 91,000 sonuç çıkıyor ilk sayfada da aradığın sey var ;) o soruya o cevap verilirdi. Makyaj yapınca insanlar sanma insanlara güzl görünülür. Eşeğe altın semerde vursan eşektir. Öle cevaplara bu cevaplar.