oyunu yükledim ve bu hatayıverdi ayrıca vista ultimate ve sistem gereksinimleri yetiyor ve normal dowlanderden indirdim
[not]:
oyununu kısa yolunu yönetici olarak çalıştır dedim olmadı
cevaplarnıza şimdiden teşekkür ederim
oyunu yükledim ve bu hatayıverdi ayrıca vista ultimate ve sistem gereksinimleri yetiyor ve normal dowlanderden indirdim
[not]:
oyununu kısa yolunu yönetici olarak çalıştır dedim olmadı
cevaplarnıza şimdiden teşekkür ederim
Dostum sen şimdi metin 2 yi kaldır bilgisayarından sonra tekrar yükle sonra c:/program files/metin2 turkey klasörüne gir orda 2 tane metin 2 simegesi göreceksin biri config biri exe dosyası config dosyasımım yanında yazar sen exe dosyasını bul copy/paste yapıp masaüstüne yapıştır sonra masaüstünden 2 kere üzerine tıkla açılır....ha bu arada bende metin 2 oynuyorum sen kaç llewelsin hangi seerverdesin_?
ben yeni başlıcam bitane 15 lewel vardı hacklediler onu bitane ingiliz hacklemiş
ama şimdi baktım dosyay o dosya varmış ama açmıyo
dostum sen bide şöyle dene oyunu kaldır sonra c sürücüsüne değil d sürücüsüne yükle ordan gir masaüstüne kısayol oluşturma...xD
d yede yükledim dsetup.dll hatası veriyor neyappayım
biran önce oynamak istiyom ama olmuyo ::::::::::::::((((((((((
olmuyo kardeşim dsetup dll dosyası eksşk diyo
düzeltim sizin söylediğinize ekolarak dsetup.dll dosyaını masaüstüne gönderdiğimsimgeye sürükledim ve oldu
arkadaşlar metin2 yada online birçok oyunda vista güvenlik duvarı koruyucusu güvenlik duvarı önlemi nedeniyle programların çalışmasını engeller. Bu engel format atmakla geçmeyebilir. Engeli programa kullanıcı izni vermekle kaldırabilirsiniz. vistada aynı sorun bendede olmuştu erişilemiyor diyordu bende güvenlik duvar düzeyini ( güvenlik duvarını değil sistem düzeyini) değiştirmek gerekiyor. Admin kullanıcısının yerine user yada bilgisayar kullanıcı iznini alman yeterli.
Bir klasör aç ve araçlar sekmesine tıkla.
klasör sekmesini aç
korumalı işletim sistemleri klasörlerini gizle ( önerilen) yazan sekmenin işaretini kaldır.
tamam diyerek çık
kullanacağın klasör üzerinde sağ tık yap ve özellikleri aç
güvenlik sekmesinde güvenlik düzeyini ayarla
kullanıcı eklemen gerek ve eklediğin kullanıcı user yada pc nin adı olmak zorundadır
eklediğin kullanıcının tüm öğerere hükmetme özelliğini etkin kıl program rahat çalışacaktır.
Eğer klasör seçenekleri yoksa yad çalışmıyorsa kesinlikle format atmak zorndasınız çünkü pc niz virüslüdür. :((
slm arkadaslar bnde aynı sorunu yaşıyorum selm tam olarak ne yaptıını anlatırmısın çalıştırmışın sen adım adım anlat lütfen cvp bkliorum
:D:D Arkdasım Kopyalamıcan onu kısayol olusturcan ya :D
beyler npcm metn2 oynmk ıstıyom dsetup . ındırdım olmuyo
beyler npcm metn2 oynmk ıstıyom dsetup . ındırdım olmuyometin2 oyunu sistemde güvenlik modülü nedeniyle eklentisindeki yeni programdan ötürü program files sisteminde çalışmıyor.
daha açık bir şekilde
bilgisayarınıza format attıktan sonra kurduğunuz metin2 yönetimini kayaktaki systemden alır.
ancak system sadece metin2.bin dosyası için lazım. kullanıcı modüllü açılmak zorundadır. bunun içinde bilgisayar kullanıcısı eklenilmelidir.bu iki sistemde bir likte bulunmuyor yani system kullanıcısıyla xxx kullanıcısı aynı anda sistemde açık olmaıyor. bunun için evebeyn yada öyle bir sistem kullanıcıyla metin2.exe yi açmalısınız.
böylelikle formatta kurduğunuz metin2 gerekli gördüğü yerde system gerekli gördüğü yerdede xxx kullanıcısı olarak çalışacaktır. ancak tekşartla.
metin2 programı hiçbir şekilde setup yada şu anki şekliyle kurrma hali varya yarıda klaınca devam edebildiğiniz. işte o şekle kurulmayacak. Çünkü bu sistemle kurarsanız bir kullanıcı eklenirki buda turust kullanıcısıdır. uac denetimince engelli olan bir yönetim.
yerine internetteki stup dosyasını bulup normal indirip winrarla açıp içindekileri bir klasöre yüklemelisiniz.
dll hataları veri engelleri yada değiştirmeleri sonucu meydana geliyor genelde.
umarım sorunu çözmüşümdür.
yörük yada efeste çarı oln varmı 40 lwlim