selam sayion arkadaslar windows xpn 3 otamatik güncelemeyi acamiyorum niye neden olabilir ne yap,am lazim
bana tarif edermisinz resimli olarak automatisch updates icine sey yesil koyamiyorum
windows xp 3 otamatik güncellemeyi acamiyorum
açamıyorum derken nerden açılacağını mı bilmiyorsunuz yoksa açmanıza rağmen kendi kendine kapanıyormu ?
evet burdan acilmiyacakmi ben istiyorum otomatisch updat yapsin ama o yuvarlagin icine isaret koyamiyorum
bence güncel bir kis 2009 ile tarayın derim ben pc'nizi
antimalware programları ile taratın pc'nizi önerim ; a-squared free , spyware doctor
güvenli moddda deneyin birde açmayı
arattim hic bir sey yok neden o degigim yere nokta koyamiyorum acaba bunu baska caresi yokmu
Evet bence de xp modifiyeli falan mı? Bu arada yüklediğiniz bir tema varsa onu kaldırmanızı öneriyorum.
selam aynen modifyeli kurmusdum yapan arkadas bunu system reg ilen kapatmis ama simdi nasil olacak bu is gelde cik cikabilirsen updat oluyor ama bu benim cizmis oldugum yer olmuyor isde sorun burda yapan arkadaslan ihtibata gecdim aynen modifeli xp 3 reg ilen systemden kapatmis ama kendiside bilmiyor suan nasil geri acilacagini