Örnek Görüntü Benimkisi Değil yani.
Bilgisayarımı Acarken Bu resimdeki gibi bu yerde bekleme yapior 5 vea 10 snra acılıyor
onceden bi arakadas yukledigin programi sil dedi sildim duzeldi ama surekli olemi olcak hic prgram yukleyemicekmiyim
Örnek Görüntü Benimkisi Değil yani.
Bilgisayarımı Acarken Bu resimdeki gibi bu yerde bekleme yapior 5 vea 10 snra acılıyor
onceden bi arakadas yukledigin programi sil dedi sildim duzeldi ama surekli olemi olcak hic prgram yukleyemicekmiyim
bilgisayarını açarken bilgisayarına bağlı bir flash bellek, harici hard disk vs. olmadığından emin ol. widows başlatılırken bu depolama alanlarını tarar ve açılması uzun sürebilir.
Huh tabiki eminim birşey takili olmadiğindan .
Başka sebebden dolayi saniirim
windows başlatırken aşağıda loading alanı var sürekli ilerleyip başa döner (----------- gibi ilerleyen alandır.) burası donuyor mu yoksa sürekli ilerleyip başa mı dönüyor. eğer o çizgi takılı kalıyorsa ( sistem dosyalarından sorun olabilir)
Bak Kardesim Resimde Verdigim Gbi
Loading doluo ya orada surekli bende de surekli doluo ama gec aciliyor neden bilmiyorum
dostum bunu bi dene inşallah olur
Pc niz herzaman sorunsuz ve temiz calıssın...!
başlat>çalıştır>cmd den komut istemine gecin ve orda sfc/scannow yazdıktan sonra windows cdnizi isticek onuda taktıktan sonra sisteminizdeki bozuk veya eksik dosyalar tekrardan yuklenecektir bilgilerinize ...