değerli arkadaşlar ben xp kullanıyorum.pc nın sata kablolarının yerini değiştirdim sonra pc açılış ekranında bekliyor açılmıyor.güvenli kipte sistem geri yükleme yapıyorum
tekrar açılması için uğraşıyom açılmıyor aklınızda yapacağım pratik bir uygulama varmı lütfen yardım edin iyi çalışmalar...
Windows xp açılış ekranında takılıyor.
kablolar tam temas etmiyodur belkide tekrar söküp tak
Merhaba Oncelikle bilgisayar acildiginda F8 e basiniz guvenli modda baslatip. Başlat menusunden baslangictaki programlari kaldirin egerki olmazssa sis
temi bilgisayarimdan onarin
Güvenli kipte
Başlat/çalıştır/chkdsk yazıp enterlayın
Başlat/çalıştır/sfc /scannow yazıp enterlayın xp cd sinin bilgisayarda takılı olması lazım.
Bu arada sata kablolarını değiştirme sebebiniz nedir ?
Neden eski haline döndürmediniz ?
niny senden çok özür dileyerek sorumu sorucam.
arkadaşlar yarın sınavım var ve bana """"cambridge yayınlarının english in mind (kırmızı renkli kitap) lazım.ÇOK ACİL,LÜTFEN.""""
cd link çok aradım ama aradığımı bulamadım.
cd link lazım kitap değil.yanlış anlaşılmasın.
bıostan IDE mode nasıl alacağımı bılemıyorumkı SR71 uye arkadaşım bıos a gırınce hangi böümde IDE seçimi acaba....mustafa bey ben P5Q serisi ana kart yenı aldım onun özelliğide ekran açılırken expres gate hatası vermesi "error 8C0000002" veriyor
dolaysıyle sata kablolarının yerı değişir dıye netten ınceledım ama eskı yerıne getirdım su an.lütfen bir yardım....