arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bu bizim aldığımız orjinal xp keyinde aktivasyon sınırımı var sınır varsa bu sınıra geldigimiz zaman xp kuramayacakmıyız bana çok saçma geldi doğrusu yanıtlarınızı bekliyorum
windows xp aktivasyon hakkı
yoktur bence ben aynı xp cd siyle 6 7 kere format attım bir sorun da çıkmadı
Belli bir süre sonra telefonla araman gerekiyo.
aktıvasyan sınırı falan yok eger ıstıyorsan aktıvasyonu sınırlı key olan xp cdsı alırsın. senınkı buyuk ıhtımal sınırı yok merak etme ben orjınal xp yı 5-6 yıl kullanıyorum
Arkadaşım
Windows Vista perakende (kutulu ürün)aktivasyon
Windows Vista'yı perakende (kutulu ürün) olarak satın aldıysanız, ilk beş etkinleştirmenizde Internet üzerinden etkinleştirebilirsiniz. Sonraki etkinleştirme işlemlerinin telefonla gerçekleştirilmesi gerekir.
aynı anda tek bir bilgisayarda kullanabilir.etkinleştirebilirsiniz Windows Vista'yı ilk bilgisayardan kaldırıp başka bir bilgisayara yüklemeyide seçebilirsiniz. Bu durumda, Windows'un ilgili kopyasını yeni bilgisayarda yeniden etkinleştirmeniz gerekir.
Windows Vista bir bilgisayara önceden yüklenmiş olarak geldiyse,( Oem )ürün yazılımdır yalnızca O bilgisayarda kullanılabilir.
önemli donanım değişiklikleri yapılmadığı takdirde, yeniden yükleme işleminde etkinleştirme gerektirir.sınır yoktur farklı bir yol izlemeyiniz.,
Bilgiler paylaştıkca çoğalır...