Arkadaşlar Windows Xp de Yerel DiskC:\'yi açtığımda şöyle birşey çıkıyor nasıl çözebilirim.
Ama "Klasör" e tıklayıp içine girebiliyorum.
Yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar Windows Xp de Yerel DiskC:\'yi açtığımda şöyle birşey çıkıyor nasıl çözebilirim.
Ama "Klasör" e tıklayıp içine girebiliyorum.
Yardım ederseniz sevinirim.
C:ile girebilirsiniz
ama her seferinde bunu dewnemelisiniz
format atmadıysan henüz.. dediklerimi aynen yap.
1.seçerek Internet Explorer seçerek girebilirsin.
2.seçenek uzun zamanlı olup arada aynı sorunu verebiliri ;
dediklerimi aynen uygula.ok
öncelikle denetim masasına girdikten sonra klasik menüyü seç.sonra
yönetimsel araçlar ordan bilgisayar yönetimi, soldaki menüden alttan ikinci disk yönetimini seçeceksin c ye sağ tıklayım sürücü yolunu değiştir var ordan ekle, gözat yeni klasör diyeceksin bu kadar tamam de çık.
bu arada normal bi sorun virüsle alakası yoq rahat ol
bilmediğinin farkında olmak bir erdem de buna ne denir bilemem. bilene de cahil muamelesi yapılınca ortaya çok ilginç bir tanımsızlık çıkıyor. gerçekten düşündürücü...
ne yanlış verecem eğer bir şeyin çözümü varsa virüs değildir o. ee tabi her soruna virüs diye diye bu hale geldik zaten :)
hı deneme yanılma yoluyla buldum.yönetimsel araçlarla oynamaya pek meraklıyımda.tövbe tövbe
Sorunun esas sebebi virüs...
http://hotfile.com/dl/24858585/070fef2/temizle.vbs.html
bu adresteki programcığı indir temizle kolaygelsin.sonucuda yaz.
Arkadaşım Combofix ile tam bir tarama yapmalısın sorun kesinlikle autorun virüsü bulaşmış olmalı.Mevcut antivürüs programını devre dışı bırak ve Combofix programını masaüstünden çalıştır.Başka hiç bişi çalışmasın ve program çalışırkende sabırlı ol.
http://www.tamindir.com/downloading/18628/ComboFix.htm
Program çalıştığında ne derse ok veya evet de ve bir not:Umarım işletim sistemin Windows XP dir.Vista da bu program çok büyük hatalar verebiliyor.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum verediğiniz cevaplar için ComboFix le tarattım sorunu çözdü AutoRun virüsü bulaşmış.